Tarih: 05.08.2024 17:10

Van'da Enerji Sektörüne Büyük İş Fırsatı: TEİAŞ 240 Tekniker Alımı Yapacak

Facebook Twitter Linked-in

VAN'DA TEİAŞ İŞE ALIM SÜRECİ BAŞLADI

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü, yayınladığı yeni bir duyuru ile taşra teşkilatları için sürekli işçi pozisyonlarına alım yapılacağını duyurdu. Van'da bulunan ve diğer 50 ilde yaşayan adaylar için sürecin başvuru şartları ve kontenjan bilgileri ilan edilmiştir.

TEKNİKER ALIMINDA ADAYLARA BİLGİLENDİRME

Resmi açıklamada, TEİAŞ'ın 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik hükümlerine bağlı olarak toplam 240 tekniker alımı gerçekleştireceği belirtildi. Bu kapsamda, 5'i Harita, 18'i Elektronik ve 217'si Elektrik branşında olacak şekilde teknikerlerin ilan edilen şehirlerde istihdam edileceği ifade edildi.

BAŞVURULAR VE İSTENEN EVRAKLAR

Adayların başvuru süreci hakkında bilgi verilirken, 5-9 Ağustos 2024 tarihleri arasında beş gün süresince Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlükleri, İŞKUR'un resmi internet sitesi veya e-Devlet üzerinden yapılabilecek başvuruların kabul edileceği duyuruldu. İşe alım sürecindeki diğer aşamalar, adayların İŞKUR'daki iş ilanları ve TEİAŞ'ın kendi internet sitesinde (www.teias.gov.tr) belirtildiği üzere gerçekleşecek.

ADAY SEÇİMİ VE SÖZLÜ SINAV AŞAMASI

İŞKUR üzerinden iş başvurusunda bulunacak adaylar arasından, 2022 KPSS P93 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olanlar ve talep şartlarına uygun olanlar belirlenecek. En yüksek puan sahibi adaylardan başlanarak açık iş sayısının dört katı kadar aday sözlü sınava davet edilecektir. İlan edilecek iş gücü talepleri il bazında karşılanacak olup, başvuru ve atama süreçleriyle ilgili tüm detaylar TEİAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden takip edilebilecek.

Uygunluk koşullarını karşılamadıkları anlaşılan adayların başvuruları sınav veya atama süreçlerinin herhangi bir aşamasında iptal edilebilecektir.

KONTENJANLAR;

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —