Van'da Düzenli Doğalgaz Desteği Alanlara Ödeme Müjdesi!

Van'da doğalgaz desteği alan abonelere 692 Lira desteğin ödeme müjdesi geldi.

Van Haberleri 19.05.2024 11:42:00 0
Van
Tarih: 19.05.2024 11:47

VAN'7DA DOĞALGAZ DESTEĞİ ALAN KULLANICILARA MÜJDELİ HABER

Van'da düzenli olarak faturalarını ödeyen doğalgaz kullanıcıları için finansal destek müjdesi verildi. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre, destek ödemesi olarak belirlenen 692 lira, 20 Mayıs Pazartesi günü doğalgaz müşterilerinin hesaplarına yatırılacak. Destekten yararlanan vatandaşlar faturalarını e-Devlet veya PTT üzerinden kolaylıkla ödeyebilecekler.

E-DEVLET VE PTT'YE KOLAY ÖDEME İMKANI

Türk hükümeti, 2023 yılı itibarıyla başlattığı bu destek ile, özellikle sabit gelire sahip ailelerin enerji maliyetlerindeki artıştan olumsuz etkilenmemesi için önlemler alıyor. Vatandaşların ödeme sürecinde sorun yaşamamaları adına e-Devlet ve PTT gibi kolay erişilebilir ve alternatif ödeme yöntemleri sunuluyor. Yetkililer vatandaşları bu ödeme kanallarını kullanmaları yönünde teşvik ediyor.

HÜKÜMETTEN 692 LİRALIK DESTEK ÖDEMESİ

Konu hakkında aldığımız bilgilere göre, yetkililerin verdikleri bilgide, "Hükümet olarak vatandaşlarımızı artan enerji maliyetlerinin getirdiği ek yükten korumak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, Van'da destek programından yararlanan ailelerimize 692 lira ödeme yapılacak. Bu desteğin 20 Mayıs Pazartesi günü hesaplara aktarılmasını hedefliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

692 LİRA DESTEK ÖDEMESİ NASIL ALINACAK?

Vatandaşların 20 Mayıs Pazartesi günü hesaplarına yatırılacak olan 692 liralık doğalgaz desteği ödemesinden faydalanmaları için, faturalarını e-Devlet veya en yakın PTT şubelerinden ödemeleri gerekiyor. Bu sistem, ödeme sürecinde yaşanabilecek olası aksaklıkları da önleyecek.

MEMNUNİYET YARATAN DESTEK PROGRAMI

Bu destek programı, Van'daki vatandaşların yanı sıra tüm Türkiye genelinde büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Vatandaşlar, enerji maliyetlerindeki artışa karşı devlet desteğinin farkında olmanın rahatlığını yaşadıklarını ve bu desteğin onlar için büyük önem arz ettiğini ifade ediyorlar.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem