Van'da düzenlenecek ‘Bölgenin En Büyük Kariyer Fuarı' için son 7 gün

Van YYÜ öncülüğünde 3-4 Ocak tarihlerinde Van EXPO Fuar alanında gerçekleşecek olan ‘Doğu Anadolu Kariyer Fuarı’nın başlamasına 7 gün kaldı.

Van Haberleri 27.12.2023 16:17:00 0
Van
Tarih: 27.12.2023 16:18

Van’da düzenlenecek ‘Bölgenin En Büyük Kariyer Fuarı' için son 7 gün. Doğu Anadolu Kariyer Fuarı her öğrencinin kariyer gelişimi için önemli bir zemin hazırlayacak.

Cumhurbaşkanlığı, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında Bölgesel Kariyer Fuarları’nı hayata geçirdi. Bu fuarlar, ülkenin dört bir yanındaki gençlerin kariyer planlarını sağlam temellere dayandırmalarını desteklemek amacıyla tasarlandı. Fuarda, üniversiteler, kamu ve özel sektör kuruluşları ile meslek odaları arasında köprüler kurarak, gençlerin potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için eşsiz fırsatlar sunuluyor.

Doğu Anadolu Kariyer Fuarı, 2019 yılından 2022 yılına kadar Erzurum’da icra edilmişti. 2023 yılında Van YYÜ koordinesinde 13-14 Mart tarihinde ve yakın tarihlerde 10 ilde yapılacaktı. 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük deprem felaketi sebebiyle ertelendi. Ülkenin 11 farklı bölgesinde düzenlenen kariyer fuarlarının en prestijlilerinden olan DAKAF’24, 03-04 Ocak 2024 tarihlerinde Van YYÜ koordinesinde Bitlis Eren Üniversitesi, Hakkâri Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Muş Alpaslan Üniversitesi ve Siirt Üniversitesi paydaşlığında yapılacak.

Van Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda gençlerin kariyer hedeflerine ulaşmaları, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri adına birçok workshop, seminer ve etkinliğin yanı sıra sektörel tanıtımlar ve iş görüşmeleri de bu fuar kapsamında düzenlenecek.


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem