Van'da Dev Yatırım: 800 Yataklı Hastane İçin İhale Martta!

Van'da 800 yataklı dev hastane için geri sayım başladı.

Van Haberleri 17.01.2025 18:46:00 9
Van
Tarih: 17.01.2025 18:51 Güncelleme: 17.01.2025 18:55

AK Parti Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun katılımıyla düzenlenen bir etkinlikte Van için büyük bir sağlık yatırımı müjdelendi. Mart ayında gerçekleştirilecek olan 800 yataklı hastane ihalesi ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

Kayhan Türkmenoğlu'nun verdiği bilgiye göre, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Van Valisi Ozan Balcı ve Milletvekili Burhan Kayatürk ile birlikte SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yapılan çalışmalarını yerinde inceledi. Van'ın sağlık alanında bölge üssü haline geldiğini belirten Bakan Memişoğlu, yeni hastanenin bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunma kapasitesini artıracağını ifade etti.

VAN BÖLGE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE YENİ KARDEŞ GELİYOR

Bakan Memişoğlu, mevcut Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinin zaten kapsamlı ve işlevsel olduğunu, yeni yapılacak 800 yataklı hastanenin ise sağlık hizmetlerindeki kaliteyi daha da yükselteceğini dile getirdi. Bu yatırımların planlanması ve uygun zamanda ihale sürecinin başlayacağını belirten Bakan, bölgedeki sağlık altyapısının güçlendirilmesinin öncelikleri arasında olduğunu vurguladı.

Etkinlik, Sağlık Bakanı'nın hastane personeli ve doktorlarla bir araya gelmesiyle sona erdi. Bakan Memişoğlu, sağlık çalışanlarının talep ve önerilerini dinleyerek, onlarla sohbet etti. Böylece, bakanlık ve çalışanlar arasında karşılıklı anlayış ve işbirliği pekiştirilmiş oldu.

Türkmenoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"Sağlık Bakanımız Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Van Valimiz Sn. Ozan Balcı ile birlikte SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ettik. 
Bakanımız, burada yaptığı açıklamada Van’ın bölgenin sağlık üssü olduğu belirterek, ”Van’da nasıl daha iyi sağlık hizmeti verebiliriz onun çabası içerisindeyiz. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi çok iyi bir hastane. Şimdi 800 yataklı bir hastane daha en geç Mart ayı içerisinde ihale edilecek.  Böylece sağlıkta hizmet kalitemiz daha da yükselecek"

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: ' Yatırım: Yataklı Hastane İhale Martta!
Mesut atan
19.01.2025 01:43:55
Çok acil ihtiyacım var

Cevat alpakaya
19.01.2025 01:46:34
Keske olsa ama nerde

Yaşar Emiroğlu
19.01.2025 08:51:15
İhtiyac olan doktor hastahane değil koş koca hastahanede bir çocuk endokrin Bi nöroloji doktoru var bakana zahmet bunların sayısını artırsın sonra hastahane yapsınlar çunku orda mutlaka Bi rant var acil olan doktor dur hastahane deyil

Yaşar Emiroğlu
19.01.2025 08:57:05
Acil olan doktordur Hastane değil Koskoca bölgede bir çocuk endokrin Bir de nöroloji var bakana zahmet bunları sayısını ikiye çıkarsın sonra hastane yapsın

İdris SRT
19.01.2025 15:42:22
İki hastane var ikiside çok uzak geliyor şehrin %70 i uzun mesafede hastaneye gitmek zorunda kalıyor mesela yeni mahalle Bostaniçi yalimerez bu civarda olursa en az şehrin %50/60 rahat eder diğer hastanelerde daha kolay olur

Memet
20.01.2025 02:44:13
Gerçekten hastaneye ihtiyaç yok siz bu yorumcular kola varın onlar bişey diyorsa doğru diyorlar

Memet
20.01.2025 02:44:16
Gerçekten hastaneye ihtiyaç yok siz bu yorumcular kola varın onlar bişey diyorsa doğru diyorlar

M.jah
20.01.2025 08:36:02
Hakkeden illere yapın

Yaşar
20.01.2025 22:14:45
Özel hastaneleri tahmin edebiliyorduk, SGK dan fazla fazla para alabilmek için neler yaptığını, Ama Devletin Şehir Hastaneleri bile soyuyormuş buna da bir zat şahit oldum. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nde.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD, Van'da Dahil Olmak Üzere Türkiye Genelinde 195 Sürekli İşçi Alacak!


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bosna'nın Özgürlük Sembolü Aliya İzzetbegoviç: Bağımsızlık Mücadelesinin Yıl Dönümünde Anıyoruz


Öteki Gündem

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem