Van'da Bingöllüler Geleneksel İftar Sofrasında Bir Araya Geldi

Van Bingöl Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da geleneksel iftar yemeğiyle Bingöllü hemşehrilerini bir araya getirdi.

Van Haberleri 19.03.2025 14:03:00 0
Van
Tarih: 19.03.2025 14:09 Güncelleme: 19.03.2025 14:03

Van Bingöl Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da geleneksel iftar yemeğiyle Bingöllü hemşehrilerini bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu programda iş insanları, akademisyenler, kamu personeli ve üniversite öğrencileri buluştu.

Gönüllerin Buluştuğu İftar Sofrası

İskele Caddesi'ndeki bir restoranda düzenlenen iftar yemeği, Bingöllülerin kaynaşma ve dayanışma platformu oldu. Dernek üyeleri, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelerek hem lezzetli yemekleri paylaştı hem de hasbihal ederek gönül bağlarını güçlendirdi.

“Ramazan Dayanışma ve Paylaşma Ayıdır”

İftar programında konuşan Bingöl Eğitim-Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selim Elhansu, geleneksel iftar yemeklerinin önemine vurgu yaptı. Elhansu, "Derneğimizin bu tür etkinlikleri sadece karınları doyurmakla kalmıyor, aynı zamanda gönüllerin buluştuğu sofralar oluyor. Ramazan ayı dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Bu vesileyle kardeşliğimizi pekiştiriyor ve umutlarımızı yeşertiyoruz" dedi.

Dernek Faaliyetlerine Destek Çağrısı

Başkan Elhansu, derneğin faaliyetleri sonucunda bu güzel birlikteliğin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programa katılan ve derneğe destek veren tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Elhansu, "Bu durumun devamlılığı için her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ramazan Ayı Temennileri ve Bayram Dilekleri

Selim Elhansu konuşmasının sonunda, tüm Bingöllü hemşehrilerinin mübarek Ramazan ayını huzur içinde geçirmesini dileyerek, Ramazan Bayramı'na sağlıklı bir şekilde ulaşılmasını temenni etti.

İftar programında söz alan Bingöl Eğitim - Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Selim ELHANSU şu ifadeleri kullandı; 
" Değerli hemşehrilerim, hanımefendiler, beyefendiler, üniversiteli öğrencilerimiz iftar programımıza hoş geldiniz. Derneğimizin geleneksel iftar yemekleri sadece karınların doyduğu değil, gönüllerin buluştuğu sofralardır. Ramazan ayı, dayanışma , yardımlaşma ve paylaşma ayıdır. Kardeşliğimizi pekiştirme , umutlarımızı yeniden yeşertme ayıdır. Geçen yıllarda olduğu gibi bugün de Ramazan'ın manasına uygun şekilde bir araya geldik. Derneğimizin faaliyetleri sonucunda bugün burada bir arada olmaktan, birlikte güçlenmekten büyük onur ve mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan, programa katılan ve Derneğimizin faaliyetlerine destek olan siz kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bu durumun devamlılığı için her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle mübarek ramazan ayınıtüm hemşehrilerimizin huzur ve ağız tadı içinde geçirmesini Yüce Rabbimden temenni ediyor, hep birlikte Ramazan Bayramı'na hayırlısı ile ulaşmayı nasip etmesini diliyorum"

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Kayseri'de Rafa şov! Beşiktaş gol olup yağdı


Van Spor

Bodrumspor Deplasmanda Puan Peşinde: Vanspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?


Van Spor

Serkan Özbalta: "Çok ciddi bütçesi olan takımlara karşı yarışıyoruz"


Van Spor

Sedat Ağçay: "İki takım hak etiği puanı aldı"


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1


Van Spor

Elazığspor maçında Batman Petrolspor’a seyirci yasağı


Van Spor

Mehmet Kırık, sporda başarının adı oldu


Van Spor

Iğdır FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK 4 - Hatayspor: 2


Van Spor

Çakmur; "Yeni stat projesi hız kesmeden sürüyor"


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Aslan evinde hata yapmadı


Van Spor

Anadolu Karate Ligi'nde İstanbul'da Nefes Kesen Mücadeleler!


Van Spor

MHK Başkanı Gündoğdu'nun Görevine Devam Ettiği Açıklandı: TFF'den İstifa İddialarına Yalanlama


Van Spor

Fenerbahçe'de Yeni Dönem: Sadettin Saran Resmen Başkan


Van Spor

Futbol Dünyasını Sarsan İddia: Aydınus'tan MHK ve Hakem Kardeşler İçin Bomba Açıklamalar


Van Spor

Galatasaray - Konyaspor Maçı'nda Goller Art Arda geldi.. Canlı Takip - Canlı İzle


Van Spor

Arif Ünver’den Türkiye şampiyonluğu


Van Spor

Elazığ’da kuşak terfi sınavları yapıldı


Van Spor

Avrupa’dan madalya ile dönüyorlar


Van Spor

Genç sporcu Doğan Hırvatistan’dan madalya ile döndü


Van Spor

24Erzincanspor ligde 12. sıraya geriledi


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ