Van'da Bayram Telaşı: ATM Kuyrukları Uzadıkça Uzuyor!

Van'da ATM önlerinde bayram yoğunluğu.

Van Haberleri 8.04.2024 22:04:00 0
Van
Tarih: 08.04.2024 22:17 Güncelleme: 09.04.2024 02:50

Bayram alışverişi için ATM kuyruğu.

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar, para çekmek amacıyla banka önlerindeki ATM'lerde uzun kuyruklar oluşturuyor. Özellikle arife günü olması dolayısıyla alışverişi son ana bırakan Vanlılar, bayram alışverişlerini tamamlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için oldukça yoğun çaba gösteriyorlar.

VATANDAŞLARDAN ATM ELEŞTİRİSİ

Vatandaşlar, ATM sayısının arttırılmasını talep ederek yaşanan yoğunluğa dikkat çekti. Banka şubelerinde gerçekleştirilen birçok işlemin artık ATM aracılığı ile yapılması, bu cihazlar önünde zaman zaman birikmelere yol açıyor. Özellikle şehir merkezinde yeterli ATM olmaması eleştiri konusu olurken, yaşlı vatandaşların kuyruklarda beklemesi ise tepkiye neden oluyor. Şehrin belirli noktalarına ek ATM makinaları konulmasının, işlem yoğunluğunu azaltacağı ve vatandaşların sıra bekleme derdi olmadan işlemlerini hızlıca yapabilmelerini sağlayacağı ifade ediliyor.

BAYRAM ARİFESİ ATM TELAŞI

Van'da, bayrama saatler kala alışverişini tamamlamaya çalışan vatandaşlar, ATM'lerde paralarını çekerken uzun kuyruklarla karşı karşıya kaliyor. Özellikle öğlen saatlerinde ATM önlerindeki bekleyiş daha da uzun sürmekte. Para çekme sırasında yaşanan olası sorunlarda, bankamatiklerin hızlı ve yeterli servis alamamaları halk arasında sıkıntıya yol açıyor. Vatandaşlar banka yetkililerinden ATM'lere daha fazla özen göstermelerini ve hızlı müdahalede bulunarak, sorunlu ATM'leri çabucak tamir etmelerini talep ediyor.

YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ

Kamuoyunun sesine kulak veren banka yetkilileri, ATM sayısının artırılması ve mevcut ATM'lerin düzenli olarak bakımının yapılacağı konusunda taahhütte bulundu. Banka yetkilileri, Vanlıların taleplerini dikkate alarak ATM sayısını artırmaya ve mevcut ATM'leri iyileştirmek adına gerekli adımları atacaklarını açıkladılar. Bu sayede bayram yoğunluğu sırasında vatandaşların para çekme ve diğer bankacılık işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilmeleri hedefleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem