Van’da anne ve çocukları ölümden saniyelerle kurtuldu!

Van’ın İpekyolu ilçesinde meydana gelen feci kazadan saniyeler önce kaldırımdan geçen anne ve çocukların ölümden kıl payı kurtulduğu anlar kameralara anbean yansıdı.

Van Haberleri 3.10.2023 14:03:00 0
Van’da anne ve çocukları ölümden saniyelerle kurtuldu!
Tarih: 03.10.2023 14:05 Güncelleme: 15.11.2023 03:00

Van’da bir okul çıkış saatinde yaşanan kazada anne ve yanındaki çocukları ölümden saniyelerle kurtuldu. Kontrolden çıkan hafif ticari araç önce kaldırıma sonra elektrik direğine oradan da park halindeki araca çarptı.

Kaza, dün akşam saat 17.24 sıralarında İpekyolu ilçesi Halilağa Mahallesi Hürriyet Okulu önünde meydana geldi. Okul çıkış saatinde yaşanan kazada olası bir faciadan kıl payı dönüldü.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen hafif ticari araç kontrolden çıkarak kaldırıma çarptıktan sonra elektrik direğine ve park halindeki minibüse çarparak durabildi. Kaza sonucunda araçta maddi hasar oluşurken, kazadan saniyelerle kurtulan kadın ve çocuklar panik yaşadı.
Bakan Yerlikaya Van’da çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini açıkladı Bakan Yerlikaya Van’da çok sayıda mühimmat ele geçirildiğini açıkladı.

KADIN VE ÇOCUKLAR 15 SANİYE İLE KURTULDU

Dehşet anları ise okulun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, vatandaşlar kaldırımdan geçtikten 15 saniye sonra kontrolden çıkan araç geliyor. Saniye farkıyla otomobilin altında kalmaktan kurtulurken otomobil ise araca çarparak durabiliyor. Aracın çarptığı sokak lambası devrilirken elektrik kablolarından çıkan kıvılcımlar kısa süreli paniğe neden oldu.

Olay sonrası vatandaşlar koşarak aracın başına geliyor. Panik yaşayan vatandaşlar aracın içerisindeki sürücüyü çıkarmaya çalıştı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem