Zahir Kandaşoğlu; Van Bölge Hastanesi Kavşağı 29 Ekim'de açılacak

29 Ekim 2019 tarihinde açılması planlanan, S.B.Ü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Van Haberleri 13.10.2019 21:52:27 0
Zahir Kandaşoğlu; Van Bölge Hastanesi Kavşağı 29 Ekim'de açılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

S.B.Ü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan köprülü kavşakta çalışmalar gece-gündüz dur durak bilmeden sürdürülüyor. Bir yandan ışıklandırma çalışmaları, bir yandan kaldırım ve düzenleme çalışmalarıyla yoğun mesai harcayan yüklenici firma, kavşak yapım çalışmalarını tamamlayarak 29 Ekim 2019 tarihinde hizmete açmayı hedefliyor.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılında ihalesi yapılan Bölge Hastanesi Köprülü Kavşağındaki çalışmalarda sona gelindi. 29 Ekim 2019'da tamamlanarak hizmete girmesi beklenen kavşağın, trafiği hafifletmek ve vatandaşı mağdur etmemek adına tamamlanan yan yolları araçların hizmetine girdi.

Konuyla ilgili konuşan yüklenici firma olan Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van’a yakışır bir çalışmanın 29 Ekimde halkın hizmetine sunulacağını, gece-gündüz çalışarak köprülü kavşak dışında İpekyolu caddesinin kaldırım ve orta refüj çalışmalarının da tamamlandığını söyledi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAĞIN AÇILIŞINDA GERİ SAYIM BAŞLADI
Çalışmalarda sona gelindiğini ve yan yolları trafiğe açtıklarını ifade eden Kandaşoğlu, “Yan yolları trafiğe açtık, inşallah 20 Ekimde çalışmalarımız bitiyor, 29 Ekimde açılışı yapılacak. Son 10 günlük süreç içinde ışıklandırma, korkuluk çalışmaları tamamlanacak. Bir sorun yok Allah’ın izniyle verilen tarihte orayı tamamıyla teslim edeceğiz. Verdiğimiz tarihte Van’ımıza, Vanlımıza teslim etmek için gece saat 23.00’a kadar çalışıyoruz mesai yapıyoruz, çalışma arkadaşlarımıza mesai ödüyoruz, onlarda canla başla çalışıyor verilen tarihe kadar bitirmek için, inşallah 29 Ekimde de tamamlayıp karayollarına teslim edeceğiz, onların çalışmaları kalıyor artık. Karayolları son olarak yol çizgileri, son rüküşleri yapıyor sonra açılışı yapılacak.” dedi

İPEKYOLU CADDESİ YENİLENDİ
Büyük bir gururla çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını söyleyen Kandaşoğlu, “Bu çalışmalar dışında bölge hastanesinden, Eski emniyetin kavşağının olduğu yere kadar orta refüjler ve kaldırımları da bitirdik, hava alanı yolu ve hava alanı kavşağını hem draneji, hem orta refüjün bitkilerini, ağaçlarını tümünü değiştirdik, çoğunu yeniledik, orta refüjlerin tamamını otomatik sistem yaptık, bundan sonra tankerler gece yarısında yolun ortasında ağaç sulaması yapmayacak. 4 su deposu yaptık otomatik bağlantılar yaptık gece belirli saatte sulama sistemi faaliyete girecek, artık eskisi gibi tanker sistemi ile ağaçlar sulanmayacak ve gece yolu tanker zapt etmeyecek. Merkezden hastaneye kadar düzenlemeler yapıldı, inşallah üniversiteye kadar devam edecek” dedi.

VAN’A YAKIŞIR BİR ÇALIŞMA
Van’a yakışır bir çalışma olduğunu belirten Kandaşoğlu konuşmasını şöyle tamamladı, Van için canla başla çalıştık, gecemizi, gündüzümüzü bir ettik. Hastane önü olduğu için günde 25 bine yakın hastaneye insan girişi oluyor sıkıntı oradan kaynaklandı biraz, hastane kavşağı 3 senede anca biterdi, İkinisan kavşağı yine öyle ama halkımız isteyince çalışmaları bizde hızlandırdık. Geçen sene çalışmalara başlayamadık, geçtiğimiz yıl yapılıp yapılmayacağı tam belli değildi, yoksa geçen yıl çalışmalara başlardık, bu yıl karar verdiler, acil eylem planına aldılar yüzden 5 ayda böyle bir işi tamamlıyoruz. Allaha şükürler olsun çalışmalarımızı tamamladık ve Van’a böyle güzel bir çalışma bırakıyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem