Zahir Kandaşoğlu; Van Bölge Hastanesi Kavşağı 29 Ekim'de açılacak

29 Ekim 2019 tarihinde açılması planlanan, S.B.Ü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Köprülü Kavşağı yapım çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Van Haberleri 13.10.2019 21:52:27 0
Zahir Kandaşoğlu; Van Bölge Hastanesi Kavşağı 29 Ekim'de açılacak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.10.2019 21:52

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

S.B.Ü. Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde yapılan köprülü kavşakta çalışmalar gece-gündüz dur durak bilmeden sürdürülüyor. Bir yandan ışıklandırma çalışmaları, bir yandan kaldırım ve düzenleme çalışmalarıyla yoğun mesai harcayan yüklenici firma, kavşak yapım çalışmalarını tamamlayarak 29 Ekim 2019 tarihinde hizmete açmayı hedefliyor.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılında ihalesi yapılan Bölge Hastanesi Köprülü Kavşağındaki çalışmalarda sona gelindi. 29 Ekim 2019'da tamamlanarak hizmete girmesi beklenen kavşağın, trafiği hafifletmek ve vatandaşı mağdur etmemek adına tamamlanan yan yolları araçların hizmetine girdi.

Konuyla ilgili konuşan yüklenici firma olan Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van’a yakışır bir çalışmanın 29 Ekimde halkın hizmetine sunulacağını, gece-gündüz çalışarak köprülü kavşak dışında İpekyolu caddesinin kaldırım ve orta refüj çalışmalarının da tamamlandığını söyledi.

KÖPRÜLÜ KAVŞAĞIN AÇILIŞINDA GERİ SAYIM BAŞLADI
Çalışmalarda sona gelindiğini ve yan yolları trafiğe açtıklarını ifade eden Kandaşoğlu, “Yan yolları trafiğe açtık, inşallah 20 Ekimde çalışmalarımız bitiyor, 29 Ekimde açılışı yapılacak. Son 10 günlük süreç içinde ışıklandırma, korkuluk çalışmaları tamamlanacak. Bir sorun yok Allah’ın izniyle verilen tarihte orayı tamamıyla teslim edeceğiz. Verdiğimiz tarihte Van’ımıza, Vanlımıza teslim etmek için gece saat 23.00’a kadar çalışıyoruz mesai yapıyoruz, çalışma arkadaşlarımıza mesai ödüyoruz, onlarda canla başla çalışıyor verilen tarihe kadar bitirmek için, inşallah 29 Ekimde de tamamlayıp karayollarına teslim edeceğiz, onların çalışmaları kalıyor artık. Karayolları son olarak yol çizgileri, son rüküşleri yapıyor sonra açılışı yapılacak.” dedi

İPEKYOLU CADDESİ YENİLENDİ
Büyük bir gururla çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını söyleyen Kandaşoğlu, “Bu çalışmalar dışında bölge hastanesinden, Eski emniyetin kavşağının olduğu yere kadar orta refüjler ve kaldırımları da bitirdik, hava alanı yolu ve hava alanı kavşağını hem draneji, hem orta refüjün bitkilerini, ağaçlarını tümünü değiştirdik, çoğunu yeniledik, orta refüjlerin tamamını otomatik sistem yaptık, bundan sonra tankerler gece yarısında yolun ortasında ağaç sulaması yapmayacak. 4 su deposu yaptık otomatik bağlantılar yaptık gece belirli saatte sulama sistemi faaliyete girecek, artık eskisi gibi tanker sistemi ile ağaçlar sulanmayacak ve gece yolu tanker zapt etmeyecek. Merkezden hastaneye kadar düzenlemeler yapıldı, inşallah üniversiteye kadar devam edecek” dedi.

VAN’A YAKIŞIR BİR ÇALIŞMA
Van’a yakışır bir çalışma olduğunu belirten Kandaşoğlu konuşmasını şöyle tamamladı, Van için canla başla çalıştık, gecemizi, gündüzümüzü bir ettik. Hastane önü olduğu için günde 25 bine yakın hastaneye insan girişi oluyor sıkıntı oradan kaynaklandı biraz, hastane kavşağı 3 senede anca biterdi, İkinisan kavşağı yine öyle ama halkımız isteyince çalışmaları bizde hızlandırdık. Geçen sene çalışmalara başlayamadık, geçtiğimiz yıl yapılıp yapılmayacağı tam belli değildi, yoksa geçen yıl çalışmalara başlardık, bu yıl karar verdiler, acil eylem planına aldılar yüzden 5 ayda böyle bir işi tamamlıyoruz. Allaha şükürler olsun çalışmalarımızı tamamladık ve Van’a böyle güzel bir çalışma bırakıyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

GSB Kış Kulübü binleri ağırladı


Van Spor

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Geçit’ten maç sonrası yaşandığı iddia edilen olaylara tepki


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Mazıdağ Fosfat Spor:0


Van Spor

Elazığ GSK hentbol takımı 7’de 7 yaptı


Van Spor

Muş Gençlerbirliği’nden 50. yılında çifte şampiyonluk sevinci


Van Spor

Galatasaray, Rizespor'u 3-0 Mağlup Ederek Ligdeki Yürüyüşünü Sürdürdü


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 4 - Menemen FK: 1


Van Spor

Bitlis Spor 1916 evinde puan kaybetti


Van Spor

Erzurumlı Kick Boksçular madalyalarla dönüyor


Van Spor

Birgül kardeşler yine gururlandırdı


Van Spor

Malatya’ya uluslararası gurur


Van Spor

Kazım Yurdalan Türkiye finallerinde


Van Spor

Türkiye su topu şampiyonası heyecanı elazığ’da başladı


Van Spor

Bitlisli sporculardan büyük başarı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un bu haftaki konuğu Mazıdağı


Van Spor

Trabzonspor, Samsunspor'u 3-0 Yenerek Zirve Yolundaki İddiasını Sürdürdü


Van Spor

Erzincan amatör U14 Ligi başladı


Van Spor

Ağrılı boksör Sezgin Acar Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığlı sporcu gülle atmada Türkiye şampiyonu oldu


Van Spor

Avrupa Kış Sporları Haftası etkinlikleri Hakkâri’de düzenlendi


Van Spor

Bingöllü sporcular 8 madalya kazandı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ