Van YYÜ'de Yedek Adaylar İçin Şans Doğdu: Evrak Teslim Etmeyen Asiller Yerini Onlara Bırakıyor!

Van YYÜ'den Yedek Personel Alımı Başladı. 4/B Sözleşmeli Personel Yedek Alım Duyurusu yayımladı. Buna göre, yedekte ismi olanlar işe alınacak.

İş İlanları 16.03.2024 15:02:00 0
Van YYÜ
Tarih: 16.03.2024 15:11

Van YYÜ asil kazananların evrak eksikliği sonrası yedek alıma geçti.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde, sözleşmeli personel alım süreci kapsamında, asil kazanan adayların gerekli belgeleri teslim etmemesi üzerine yedek adaylar için alım işlemleri başladı.

RESMİ DUYURU YAPILDI: YEDEK ADAYLAR İÇİN İŞE ALIM SÜRECİ BAŞLATILDI

Üniversiteden yapılan resmi duyuruda belirtildiğine göre, 30 Aralık 2023 tarihinde Resmi Gazete ve üniversitenin internet sitesi üzerinden yayınlanan Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesi ve diğer merkezi birimler için sözleşmeli personel alımı ilanının sonuçları ilgili komisyon tarafından değerlendirildi ve duyurunun ekinde yayımlandı. Asil sıralamada yer alan fakat belirlenen tarihlerde evraklarını teslim etmeyerek atama hakkından feragat eden adayların yerine yedek sıralamadaki adayların alınacağı bildirildi.

YEDEK ADAYLAR İÇİN İSTENEN BELGELER VE SON TESLİM TARİHİ AÇIKLANDI

Yedek olarak atamaya hak kazanan adaylardan istenen belgelerle beraber, 20 Mart 2024 tarihine kadar mesai bitimine dek belgelerini Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı'na şahsen teslim etmeleri gerektiği açıklandı. Belgeleri zamanında teslim eden yedek adaylar ile üniversite arasında hizmet sözleşmesi imzalanacak.

Adaylardan İstenilen Belgeler:

1) Diploma (E-Devlet çıktısı, Aslı veya noter onaylı )

2) Başvurulan unvanın aranılan nitelik kısmında yazan sertifika ve katılım belgeleri ibraz edilecektir. ( Noter onaylı )

3) Tecrübe veya deneyim istenen alanlar için çalışma belgesinin aslı ve barkodlu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hizmet dökümü, ( SGK hizmet dökümü Noter onaylı )

4) Sağlık Raporu

5) Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek-Kadın), Destek Personeli Temizlik (Erkek-Kadın), Destek Personeli Bahçe Bakımı (Erkek-Kadın), Destek Personeli Bakım Onarım (Erkek), Destek Personeli Şoför için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde alınacak Sağlık Kurulu Raporu.

6) Mal Bildirim Beyan Formu. (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinde temin edilecektir. Formun iki sayfası da, aday tarafından elle doldurulup imzalanacaktır)

7) Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı web sitesinde temin edilecektir.

8) 4 adet vesikalık fotoğraf.

9) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.

 İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem