Van YYÜ'de panel ve karma resim sergisi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Öğretmen' paneli ve bu kapsamda hazırlanan karma resim sergisini gerçekleştirdi.

Van Haberleri 27.11.2023 16:09:00 0
Van YYÜ
Tarih: 27.11.2023 16:11 Güncelleme: 27.11.2023 16:54

Panel ve karma resim sergisine katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Baydaş, şu an öğrenci olan gençlerimizin ileride çok iyi bir eğitimci olacaklarına yürekten inandığını ifade etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zihni Merey ise yaptığı konuşmada 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ilk öğretmenler olan annelerin ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öğretmenliğin sevgi, şefkat, merhamet etmek, duyarlı olmak olduğunu ifade eden Merey konuşmasında öğretmenlik mesleğine sahip çıkma konusunu vurguladı.

Panel kapsamında, Prof. Dr. Sevgi Aydın Günbatar moderatörlüğünde Doç. Dr. Eyüp Aktürk, Öğr. Gör. Adem Gençyürek, Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Keskin, Van Anadolu İmam Hatip Lisesinden Edanur Atiş ve Eğitim fakültesi Öğrenci Temsilcisi Muhammed Mağlay öğretmenlik mesleği ve öğretmenlerle ilgili konuşmalar yaptılar.

Program kapsamında panelistlere teşekkür belgelerinin takdiminin ardından öğretmenler günü kokteyli yapıldı. Daha sonra Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından hazırlanan "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Öğretmen" karma resim sergisine geçildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, sergini açılışını gerçekleştirdikten sonra bir süre sergiyi dolaşarak tablolar hakkında bilgi aldı.

Programa, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş'ın yanı sıra Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zihni Merey, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler: ' panel karma resim sergisi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

Elazığspor - Şanlıurfaspor maç biletleri satışta


Van Spor

Elazığ’da suda nefes kesen mücadele sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe, Kasımpaşa Maçında 90+11'de Yıkıldı! Zirve Fırsatı Kaçtı


Van Spor

Çakmur’dan stadyum açıklaması


Van Spor

Elazığspor’da Erkan Sözeri galibiyetle başladı


Van Spor

Beşiktaş, Göztepe'yi Farklı Geçerek Süper Lig'de Puanını 3'e Çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Serikspor maçının ardından


Van Spor

Kars 36 Spor: 2 Doğubayazıt Spor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - 68 Aksaray Belediyespor: 1


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Diyarbekirspor: 0


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 4 - Serikspor: 0


Van Spor

Hakkârili sporculardan büyük başarı


Van Spor

Iğdır FK - Esenler Erokspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Esenler Erokspor: 3


Van Spor

TFF 3. Lig: 12 Bingölspor: 0 - Kırşehir FSK: 1


Van Spor

Digor Gençlik ve Spor Müdürü Bahattin İnce ve milli sporcu Tuğba Toptaş’tan, Kaymakam Kahraman’a ziyaret


Van Spor

Elazığspor’da Enes Soy sakatlandı


Van Spor

Yeşilyurtspor-Diyarbekir Spor karşılaşmasının hakemi belli oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ