Van YYÜ ev sahipliğinde Voleybol Bölgesel Lig müsabakaları başladı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ), önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Van Haberleri 7.02.2024 12:13:00 0
Van YYÜ ev sahipliğinde Voleybol Bölgesel Lig müsabakaları başladı
Tarih: 07.02.2024 12:14 Güncelleme: 07.02.2024 12:55

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen ÜNİLİG Voleybol Bölgesel Lig Müsabakaları, Batman Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Siirt Üniversitesi ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi voleybol takımlarının katılımıyla başladı. Van YYÜ Spor Kompleksinde 5-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakaların açılış töreni için sporcular ve yöneticiler biraya geldi.

Açılış törenine katılan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, beş gün sürecek müsabakalarda mücadele edecek voleybol takımlarına başarılar diledi. Rektör Yardımcısı Baydaş; “Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz.  Amacımız sporla uğraşan daha fazla öğrenci sayısına ulaşmak bunun için de gerekli gayreti gösteriyor ve destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Baydaş, centilmence yarışılan ve hak edenin kazandığı bir müsabaka olmasını dilediğini belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Açılış törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenay Baydaş, Van YYÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muzaffer Selçuk, konuk üniversitelerin yöneticileri, sporcular ve öğrenciler katıldı.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem