Van Yöresel Ürün Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı

Van önemli bir fuara daha ev sahipliği yapıyor. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Van Haberleri 27.10.2023 16:51:00 0
Van Yöresel Ürün Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı
Tarih: 27.10.2023 16:54 Güncelleme: 27.10.2023 23:55

Van'da 81 ilin yöresel ürünleri 10 gün boyunca ziyaretçileriyle buluşacak. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı kapılarını yoğun bir katılımla açtı.

Van Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarda 81 ilden gelen marka ve firmalarla ziyarete açıldı.

Açılış törenine; Van TSO Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, Van OSB Başkanı Mehmet Aslan, Van Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Celalettin İpekten, Birol Duman İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı, Pof. Dr. Ahmet Özer, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yetkilisi Özgür Can Çelik, VANYAŞAD Başkanı TYB Van Temsilcisi Prof. Dr. Zeki Taştan ve protokol üyeleri katıldı.

Fuara ilişkin gazetecilere açıklama yapan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yetkilisi Özgür Can Çelik, “Fuarımızda 81 ilden gelen yöresel tatlar Vanlılarla buluşacak. İzmit’ten pişmaniye, Çankırı’dan tuzlar, Isparta’dan gül ürünleri, Trabzon’dan peynir ve tereyağı çeşitleri, Afyon ve Kayseri’den sucuk çeşitleri gibi 81 ilden gelen yöresel ürünler burada 10 gün boyunca Van halkına sunulacak. Hem tanıtım yapacaklar hem de satışlarını gerçekleştirecekler. Workshoplar da fuarımızda sürekli oluyor. Pişmaniye hazır gelmiyor burada üretiliyor. Tahinimiz burada çekiliyor ve lokumlar burada yapılıyor. 60 standımız 80’den fazla markamız var. Ayrıca çocuklarımız içinde çocuk oyun alanımız var. Aileler, çocukları eğlenceli vakit geçirirken kendileri de burada alışverişlerini güzel bir şekilde yapabilecekler. Tüm Van halkını bu güzel organizasyon için Van Fuar ve Kongre Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.

27 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında açık olacak Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Ücretsiz servisler, Hz. Ömer Camii mevkii Halk Eğitim Merkezi'nin önünden her saat başı kaldırılacak.


Anahtar Kelimeler: Yöresel Fuarı kapılarını
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem