Van Yöresel Ürün Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı

Van önemli bir fuara daha ev sahipliği yapıyor. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Van Haberleri 27.10.2023 16:51:00 0
Van Yöresel Ürün Fuarı 8’inci kez kapılarını açtı
Tarih: 27.10.2023 16:54 Güncelleme: 27.10.2023 23:55

Van'da 81 ilin yöresel ürünleri 10 gün boyunca ziyaretçileriyle buluşacak. Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı kapılarını yoğun bir katılımla açtı.

Van Orta Doğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 8. Van Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarda 81 ilden gelen marka ve firmalarla ziyarete açıldı.

Açılış törenine; Van TSO Başkan Yardımcısı Ömer Yılmaz, Van OSB Başkanı Mehmet Aslan, Van Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Celalettin İpekten, Birol Duman İpekyolu Belediye Başkan Yardımcısı, Pof. Dr. Ahmet Özer, MÜSİAD Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Uygun, Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yetkilisi Özgür Can Çelik, VANYAŞAD Başkanı TYB Van Temsilcisi Prof. Dr. Zeki Taştan ve protokol üyeleri katıldı.

Fuara ilişkin gazetecilere açıklama yapan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yetkilisi Özgür Can Çelik, “Fuarımızda 81 ilden gelen yöresel tatlar Vanlılarla buluşacak. İzmit’ten pişmaniye, Çankırı’dan tuzlar, Isparta’dan gül ürünleri, Trabzon’dan peynir ve tereyağı çeşitleri, Afyon ve Kayseri’den sucuk çeşitleri gibi 81 ilden gelen yöresel ürünler burada 10 gün boyunca Van halkına sunulacak. Hem tanıtım yapacaklar hem de satışlarını gerçekleştirecekler. Workshoplar da fuarımızda sürekli oluyor. Pişmaniye hazır gelmiyor burada üretiliyor. Tahinimiz burada çekiliyor ve lokumlar burada yapılıyor. 60 standımız 80’den fazla markamız var. Ayrıca çocuklarımız içinde çocuk oyun alanımız var. Aileler, çocukları eğlenceli vakit geçirirken kendileri de burada alışverişlerini güzel bir şekilde yapabilecekler. Tüm Van halkını bu güzel organizasyon için Van Fuar ve Kongre Merkezi’ne bekliyoruz” dedi.

27 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında açık olacak Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı, Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerini bekliyor.

Ücretsiz servisler, Hz. Ömer Camii mevkii Halk Eğitim Merkezi'nin önünden her saat başı kaldırılacak.

Anahtar Kelimeler: Yöresel Fuarı kapılarını
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Tatvan’da Uluslararası Muaythai Şampiyonası düzenlendi


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Silopi’den 3 puanla döndü


Van Spor

Battalgazi Belediyespor’dan Millî Takıma bir genç sporcu daha


Van Spor

Mergabütan Kayak Merkezi’nde sezon açıldı


Van Spor

Elazığspor U16 Ligi’nde şampiyon oldu


Van Spor

Iğdır FK - Sivasspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Sivasspor: 1


Van Spor

Aşkale voleybolda il ikincisi oldu


Van Spor

Ağrı Spor Lisesi hentbolda Türkiye yarı finallerine yükseldi


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Atmaktan çok, kaçırdıklarımızı sorgulamalıyız"


Van Spor

Elazığ’da gençlik merkezleri ile gelecek inşa ediliyor


Van Spor

Karslı dağcılardan Kars’a Spor Tırmanış hakemliği


Van Spor

Oltu Anadolu Lisesi voleybolda finalde


Van Spor

Yeni Malatyaspor 3. Lig’e düştü


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Kulübü’nden hakem raporuna sert tepki


Van Spor

Elazığspor yönetimi, İskenderunspor maçının biletlerini ücretsiz dağıtacak


Van Spor

Elazığspor, Türkiye’de bu sezonun en çok gol atan takımı


Van Spor

Bakan Yardımcısı Eminoğlu, Muş’ta sporun geleceğini gençlerle konuştu


Van Spor

Başkan Dal, "Bahis sürecinde altı oyuncumuz ceza aldı"


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ