‘Yöresel Van Türküleri Yarışması’ başvuru süresi uzatıldı

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN BU YIL İLKİ DÜZENLENEN ‘YÖRESEL VAN TÜRKÜLERİ YARIŞMASI’NIN SON BAŞVURU TARİHİ 4 MAYIS 2020 TARİHİNE KADAR UZATILDI.

Van Haberleri 27.04.2020 15:22:13 0
‘Yöresel Van Türküleri Yarışması’ başvuru süresi uzatıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van’ın İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Yöresel Van Türküleri Yarışması’nın son başvuru tarihi 4 Mayıs 2020 tarihine kadar uzatıldı.

İpekyolu Belediyesinden yapılan açıklamada, Van’ın yerel kültürünü teşvik etmek ve mahalli genç yeteneklere imkan tanımak üzere düzenledikleri ‘Yöresel Van Türküleri Yarışması’na katılmak isteyenler için başvuru süresini uzattıkları belirtildi. Açıklamada, “Katılımcılar, 4 Mayıs 2020 tarihine kadar 1-7 dakika arasında çektikleri Van yöresine ait türkülerle kultur@ipekyolu.bel.tr adresine başvuruda bulunabilecek.

Katılımcılar ayrıca İpekyolu Belediyesine ait 0538 963 65 65 numaralı WhatsApp iletişim hattına da çektikleri videoları gönderebilecek. Yarışmada birinciliği elde eden yarışmacıya yarım altın, ikinciliği elde edene çeyrek altın, üçüncülüğü elde edecek kişiye de bağlama hediye edilecek” denildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem