VGC’den gazetecilere destek açıklaması

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’nden yapılan açıklamada, koronavirüs nedeniyle birçok olumsuzlukla karşı karşıya kalan gazetecilerin, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olmaya ve destek vermeye devam edecekleri ifad

Van Haberleri 5.09.2020 12:42:00 0
VGC’den gazetecilere destek açıklaması
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Koronavirüs tedbirleri konusunda daha dikkatli olunması için dikkat çeken Vangölü gazeteciler Cemiyeti  Başkanı Fatih Sevinç, cemiyet olarak her zaman gazetecilerin yanlarında olacaklarını belirtti.

Sevinç yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; 
Değerli meslektaşlarım; malumunuz üzere pandemiden ötürü şu aralar ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Bu nedenle gazeteci arkadaşlarımız da her zaman ki gibi etkilenecek kesimlerin başında gelmektedir. 

Sahada ve çalışma ortamlarınızda eminim ki her biriniz önlemlerinizi almaktasınızdır. Tedbirlerinizi daha da arttırmanızı her birinizden rica ediyorum. 

Şu aralar gazeteci arkadaşlarımızdan da bir iki vakanın olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. Arkadaşlarımızın bu illetten en kısa zamanda kurtulacaklarını inancım tamdır. 

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti olarak önceki süreçte olduğu gibi, bu son süreçte de yanınızda olduğumuzu ifade etmek isteriz. Bu doğrultuda ihtiyaç duymanız durumunda bizlere ulaşarak başta temel ihtiyaçlarınız olmak üzere her türlü desteği siz gazeteci arkadaşlarımıza sunacağımızdan asla şüpheniz olmasın. 

İnşallah bu zor günlerde tedbirlerimizi alarak sağlıklı günlere ulaşacağımız ümidiyle gazeteci arkadaşlarımıza şifalar dilerken hepinize saygılarımı sunuyorum.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem