Veysel Koç: Van, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’na hazır

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Van’da ilk kez 17-20 Eylül tarihleri arasında Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı düzenleyeceklerini söyledi.

Van Haberleri 7.09.2020 19:29:43 0
Veysel Koç: Van, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’na hazır
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’nın 17 Eylül’de kapılarını ziyaretçilerine açacağını belirtti. Başkan Koç, fuarın 17-20 Eylül tarihleri arasında yapılacağını belirterek, Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Yöneticileri ve 81 il oda başkanının Van’da bir araya geleceğini ifade etti.

Başkan Koç, 17-20 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan fuarda ücretsiz olarak saç kesim eğitimleri, topuz eğitimleri, erkek kesim eğitimleri ve makyaj teknikleri eğitimleri verileceğini söyledi. Başkan Koç aynı zamanda Türkiye’de bulunan bütün Berber, Kuaför ve Güzellik salon esnaflarının bütün sorun ve sıkıntılarını Van’da masaya yatıracaklarını belirtti.

“ULUSLARARASI BİR FUAR OLACAK”

Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım Fuarı’nın 8 aydır çalışmasını yaptıklarını belirten Başkan Koç, “17-20 Eylül’de bizim Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım fuarımız var. Bu fuarın yaklaşık olarak 8 aydır çalışmasını yapıyoruz. Daha önce bu fuarın yapılış tarihini 20 Haziran olarak planlıyorduk. Pandemiden dolayı maalesef her yerin kapandığı, iptal olduğu gibi bizde fuarımızı ileri bir tarihe erteledik. Sayın Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ın açıklamasıyla bazı alınan tedbirler doğrultusunda, 17-20 Eylül’e erteledik. Bu anlamda bu tarihlerde fuarımızı gerçekleştireceğiz. Fuarımızı yapmamızdaki en büyük sebep ilimizde bulunan berber, kuaför ve güzellik salonu sahibi olan esnaf arkadaşlarımıza faydalı olmak. Uluslararası bir fuar olacak. Türkiye’de 81 ilden buraya çok ünlü markalar, çok kalifiyeli, kaliteli ürünler getirilecek. Son trend malzemeler gelecek. Daha ekonomik bir şekilde pazarlaması yapılacak. Esnaflarımız çok iyi ürünlerle, firmalarla tanışacak. Buda esnafımıza vermiş olduğumuz değerden ileri geliyor” dedi.

“NEDEN VAN’DA OLMASIN DEDİK VE BUNU VAN’A TAŞIDIK”

Van’da bir ilki gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Koç, “Bütün fuarlar genelde İstanbul Lütfü Kırdar’da yapılıyor. Ama neden Van’da olmasın dedik ve bunu Van’a taşıdık. Vanlıyla yüz yüze getireceğiz ve Van kardeşlerimiz buradan İstanbul’a 3 bin, 5 bin paralar harcayarak değil, tamamen ayaklarına gelmiş bir hizmet olarak Van’da 4 gün boyunca bu fuarı ziyaret ederek bütün eksiklerini tamamlayabilirler. Yeni trend ürünlerle tanışabilirler. Aynı zamanda 4 gün boyunca fuarımızda saç kesim eğitimleri, topuz eğitimleri, erkek kesim eğitimleri ve makyaj teknikleri eğitimleri verilecek. Bu eğitimlerde ücretsiz bir şekilde verilecektir. Bunun akabinde fuarımızda bugüne kadar Van’da hiç yapılmayan Türkiye Berberler ve Kuaförler Güzellik Salon İşletmecileri Federasyonu başkanlığımızın öncülüğüyle, bizim istek ve talebimizle 18-19 Eylül’de de fuarı da bir fırsat bilerek Türkiye’de 81 ilin Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salon İşletmecileri oda başkanlarını bir defaya mahsus başkanlar kurulu toplantısı yapmak için Van’a davet ettik” ifadelerini kullandı.

“BÖYLE BİR FUAR VAN’DA İLK DEFA YAPILIYOR”

Türkiye’de bulunan bütün Berber, Kuaför ve Güzellik salon esnaflarının bütün sorun ve sıkıntılarını Van’da masaya yatıracaklarını belirten Başkan Koç, “Buda bizim için ayrı bir güzellik olacak. En büyük amacımızda bu zor süreçte Van’daki bütün esnafın ekonomisine fayda sağlamak, aynı zamanda ilimizin görseline, tanıtımına fayda sağlamak. İnşallah faydalı olur ve bizlerde hayırlı bir iş yapmış oluruz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Sağlık Bakanlığımızın yayınlamış olduğu yeni bir genelge var. Alınan tedbirler doğrultusunda fuara gelecek olan bütün misafir ve üyelerimizden kesinlikle HES kodu istiyoruz. HES kodu da almak çok basit. 2023’ü arayarak yada mesaj atarak HES kodlarını oluşturabilirler. Girişte dezenfektanlarımız bulunacak, sosyal mesafeye dikkat edeceğiz, maske olacak. Ateş ölçümümüz olacak. Tamamen hijyene uygun bir şekilde 4 gün boyunca bir fuar gerçekleştireceğiz. Hiçbir ziyaretçimizi hasta etme lüksüne sahip değiliz. Biz bunun önlemini alacağız. Katılımcılarımızdan, ziyaretçilerimizden de tek isteğimiz bu konuda dikkatli olsunlar. Böyle bir fuar Van’da ilk defa yapılıyor. Türkiye’de bir oda başkanı ilk defa böyle bir şey yapıyor. Van güzel, kadim bir şehirdir. Esnafı başta hanımefendiler olmak üzere hepsi eli öpülesi çok şerefli esnaf, sanatkar camiasıdır. Biz bu camiaya hizmet etmekten şeref alıyoruz. Her zaman onların emrindeyiz. Onlar için elimizden gelenin en güzelini yapacağız. Yapmaya da hazırız” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem