VEDAŞ’ın çağrı merkezi çalışanları ödüllendirildi

Van, Bitlis, Muş Ve Hakkari İllerinde İki Milyonu Aşkın Nüfusa Elektrik Dağıtım Hizmeti Veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.ş. (vedaş), Yüksek Performans Gösteren Çağri Merkezi Çalişanlarini Ödüllendirdi.

Van Haberleri 21.06.2019 09:51:00 0
VEDAŞ’ın çağrı merkezi çalışanları ödüllendirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde iki milyonu aşkın nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), yüksek performans gösteren çağrı merkezi çalışanlarını ödüllendirdi.

Kolay ulaşılabilir olmayı, hizmet kalitesini daha da artırarak tüketici memnuniyetini geliştirmeyi çok önemsediklerini ifade eden VEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Koordinatörü Sami Kovancı, “Tüketicilerimizin şirketimize kolaylıkla ulaşabilmesi için iletişim kanallarımızı artırdık. 186 Çağrı Merkezi, sosyal medya hesaplarımız, whatsapp iletişim hattı, canlı sohbet, youtube, e-posta gibi iletişim mecralarımızdan tüketicilerimiz şirketimize 7/24 rahatlıkla ulaşabilmektedir. Tüketicilerimizle olan iletişimimizi güçlü kılan başarılı çağrı merkezi personellerimizi ödüllendirerek motivasyonlarını daha da artırmayı hedefledik. Tüketici memnuniyetini ve hizmet kalitemizi artıran çağrı merkezi personelimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Gösterdikleri yüksek performans nedeniyle birinci seçilen çağrı merkezi çalışanları; altın ve dört günlük gezi ile ödüllendirilirken, dereceye giren çalışanlara teşekkür belgesi, gezi ve VEDAŞ yöneticileri ile akşam yemeğiyle ödüllendirildi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem