VEDAŞ çalışanlarından kan bağışı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) çalışanları, “Sorumluluk Kanımızda Var” düşüncesiyle şirket merkezinde kurulan Kızılay standında kan bağışında bulundu.

Van Haberleri 24.05.2022 10:44:37 0
VEDAŞ çalışanlarından kan bağışı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.05.2022 10:44

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) çalışanları, “Sorumluluk Kanımızda Var” düşüncesiyle şirket merkezinde kurulan Kızılay standında kan bağışında bulundu.

Kızılay’ın düzenli kan bağışçısı olan VEDAŞ; Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde kan bağışında bulunmaya devam ediyor. Bu kez de şirket merkezinde bağışta bulunan VEDAŞ çalışanlarının kan bağışına olan ilgisi Kızılay yetkilileri tarafından da takdir topladı.

Etkinliğe katılarak kan bağışında bulunan VEDAŞ Şirket Müdürü Emrullah Okuducu, sosyal sorumluluk çalışmalarında Kızılay ile paydaş olduklarını anımsatarak, “Çalışanlarımızın birçoğu şirketimizin bu etkinliklerinde ilk defa kan bağışında bulundu. Aradan geçen yılların ardından ilk defa kan veren çalışanlarımızın bugün madalya almaya hak kazandığını görmekten dolayı çok mutluyum. Kısa bir zaman içerisinde bağışladığımız kan, bazı yaşamların uzun yıllar devam etmesini sağlayabilir. İçerisinde yaşadığımız topluma karşı sorumluluğumuz olduğundan hareketle, tüm halkımızı kişisel ve toplumsal sağlımızı korumak için kan vermeye davet ediyorum. Şirketimize gelerek bizlere bu fırsatı sağlayan Kızılay yetkililerine de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

VEDAŞ şirket merkezinde kurulan Kızılay aracında görevli doktor Abdulmubin Rahmani de, VEDAŞ ailesine duyarlılığından ötürü teşekkür ederek, “Kurumların kan bağışına gösterdiği ilgi, toplumsal farkındalık için de önemli. Bağışlanan her damla kanın yeni hayatlar için umut olduğunu unutmamalıyız. VEDAŞ ailesine katılımlarından ötürü teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır FK - Çorum FK maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 0 - Çorum FK: 2


Van Spor

Vali Taşolar tribünde taraftarlarla omuz omuza tezahürat yaptı


Van Spor

Furkan Akar: "Hedefim ülkemi en iyi şekilde temsil etmek""


Van Spor

Turgut Özal Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı


Van Spor

Elazığspor’da hazırlıklar başlıyor


Van Spor

Şampiyon taekwondocular ödüllendirildi


Van Spor

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ