VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yörük’ten birlik beraberlik çağrısı

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Öz Yörükler Zücaciye Firması Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yörük, birlik beraberlik çağrısında bulanarak, şahsi menfaat hesapları uğruna kentin kurban edilmemesi gerekti

Van Haberleri 13.10.2020 13:07:30 0
VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yörük’ten birlik beraberlik çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 13.10.2020 13:07

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın çok önemli bir şehir olduğunu söyleyen Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Öz Yörükler Zücaciye Firması Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yörük, bütün siyasilere, STK’lara ve bu konuda duyarlı olan bütün vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Şahsi, kişisel menfaatler uğruna şehrin heba edilmesi hem halka hem de şehre yazık etmek olduğunu belirten Yörük, kimsenin böyle bir lüksünün olmadığını, sanayinin daha büyümesi, turizmin daha ön planda olması, ekonomik olarak özellikle sınır ticaretinin yaygın hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

“VAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİRDİR”

Van’ın kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu söyleyen Yörük, “İlimizin kanaat önderlerinden, siyasetçilerinden, ilimizin kalkınması adına, ilimize katkıda bulunacak insanların sayısı çok fazla. Van bizim için çok önemli bir şehirdir. Ben burada doğdum, burada büyüdüm ve yatırımlarımı buraya yaptım. Van’a karşı çok büyük bir sevgim var. İnsanlarına gerçekten çok duyarlılıkla yanaşıyorum. Bizim ilimiz tabi Doğu Anadolu Bölgesi’nde 16 şehir arasında en büyük nüfusa sahip bir il. Potansiyel olarak, coğrafi olarak önemli bir noktada. Yabancı ülkelere sınır olması, tarih dolu bir şehir olması, özellikle Tuşba adı altında birçok medeniyete başkentlik yapmış olması çok önem arz ediyor. Van Gölü dünyada sayılı büyük göller arasında. Allah’ın güzel bir lütfu. Bir çok ilde olmayan güzellikler ilimizde mevcuttur” dedi.

“ŞAHSİ MENFAAT HESAPLARI UĞRUNA KENTİ KURBAN ETMEYELİM”

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Yörük, “Benim burada bütün siyasilere, STK’lara ve bu konuda duyarlı olan bütün kardeşlerime çağrım birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Kardeşliğin hâkim olduğu, dayanışmanın ön planda olduğu, kimsenin kimseyi karalamadığı, birliktelikle güç birliği yaparak ilimize her alanda hizmet etmeyi vazife edinelim istiyorum. Şahsi menfaat hesapları uğruna kenti kurban etmeyelim. Şahsi, kişisel menfaatler uğruna şehrimizi heba edersek bize de yazık olur, şehrimize de yazık olur. Kimsenin de böyle bir lüksü olmamalı. Kimse böyle bir tavır içerisinde olmamalı. Olan kardeşlerimiz varsa onlar da uyarılmalı. Bu birlikteliği sağlamamız lazım. İlimize katkıda bulunalım, yatırımlar getirelim. Sanayimizin daha büyümesi, turizmin daha ön planda olması, ekonomik olarak özellikle sınır ticaretinin yaygın hale getirilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

5 bin kişilik salon için imzalar atıldı


Van Spor

Erzurum GSİM sporda ve gençlik hizmetlerinde 2026’ya zirvede giriyor


Van Spor

Başkan Ahmet Dal, yeni transferlere yeşil ışık yaktı


Van Spor

Erzurumspor FK 3 Ocak’ta topbaşı yapacak


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı dolu dizgin gidiyor


Van Spor

Ağrı Kadın FK’ya Barbaros’tan maddi destek


Van Spor

Iğdır’da dağcılıkta tarihi adım


Van Spor

Elazığlı sporcular 45 madalya turnuvaya damga vurdu


Van Spor

FIS Palandöken Cup tamamlandı


Van Spor

Kar ve soğuğa rağmen Ağrı Kadın Futbol Takımı’ndan 4 gollü galibiyet


Van Spor

Ceza sahasında davetsiz misafir


Van Spor

Dersimspor’un altyapısına kalıcı yatırım müjdesi


Van Spor

Serkan Özbalta: "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı"


Van Spor

Hüseyin Eroğlu: "Bizim adımıza beklemediğimiz bir skor oldu"


Van Spor

Trendyol 1. Lig Erzurumspor FK: 1 Çorum FK: 0


Van Spor

Elazığ’da okul sporları masa tenisi müsabakaları yapıldı


Van Spor

Tuncelili sporcular uluslararası arenada tarih yazdı


Van Spor

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde ata sporu atlı cirit yaşatılıyor


Van Spor

Muş BESK, sahasında Samsun BESK’e mağlup oldu


Van Spor

Elazığspor, Erzincan’a gitti


Van Spor

Öğretim üyesi Dr. Gençoğlu, dünya ikincisi oldu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ