VATSO Başkanı Kandaşoğlu: Kapıköy dua ile açılmaz

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın güçlü bir şekilde girişimde bulunmak yerine, Kapıköy'e duaya gitme çabasının acziyet ifadesi olduğunu belirterek, Kapıköy’?

Van Haberleri 11.01.2021 16:45:03 0
VATSO Başkanı Kandaşoğlu: Kapıköy dua ile açılmaz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kapıköy için dua etkinliğine sert tepki gösteren VATSO Başkanı Zahir Kandaşoğlu, bu işlerin dua ile olmayacağını vurguladı. VATSO olarak bu konuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’a Kapıköy’le ilgili mektup yazdıklarını belirten Kandaşoğlu, bu taleplerinin değerlendirmeye alındığını ve mektuplarına cevap verildiğini ifade etti.

“YAĞMUR DUASINA MI GİDİYORLAR?”

Kapıköy’ün gerçekten açılması gerekiyor. Küçük ve orta ölçekli esnaflar,  çok zor bir durumda. Esnaf çok zor bir dönem geçiriyor. Esnaf patlama noktasına geldi. Kapının biran önce açılması lazım, bu işler dua ile olmaz. Ankara’da siyasilerle, yetkili mercilerle görüşüp, buradaki durumu anlatmak gerekiyor. Bu işi dua ile ilgisi yok. Yağmur duasına mı gidiyorlar? Bu sorunun yetkililere ulaştırılması gerekiyor. Kapıköy’ün dua ile ne alakası var. Bu kapının acilen açılması gerektiği Ankara’da anlatılmalı. Kapıköy dua ile açılmaz. Hastalık için, yağmur için dua edelim. Kapı bir daha kapanmasın diye dua edelim. Ankara’yı bu konuda ikna etmemiz gerekiyor” dedi.

“DUADAN ÖNCE VOTAŞ HAKKINDAKİ YOLSUZLUK İDDİALLARINI BİZE AÇIKLASINLAR”

VOTAŞ meselesine de değinen Başkan Kandaşoğlu, “Duadan önce VOTAŞ hakkındaki yolsuzluk iddialarını bize açıklasınlar. Bu nedir. VOTAŞ hani dünyaya örnek olacaktı. Bölge bütün hayvancılık sorunu çözülecekti. Hani VOTAŞ bütün memlekete katkı sunacaktı. Bu nasıl bir iştir. Bugün VOTAŞ kentin gündemine düşmüştür. Van Ticaret ve Sanayi Odası önce bu işi halletsin. Bu ne rezalettir. Bu paranın faiziyle birlikte alınması gerekiyor. VOTAŞ sözde örnek olacaktı. Bunun garantisini verdiler. Bu çok ciddi bir meseledir. Belediyenin parasının faiziyle alınması lazım, bir tüccarın başı icraya gidiyorsa, vay bu memleketin haline, tüccarın en büyük odası icralık oluyorsa, bu il ekonomik olarak bitmiş demektir” ifadelerine kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem