VASKİ’nin karla mücadele çalışması devam ediyor

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışına karşın Van Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarına destek veriy

Van Haberleri 29.01.2022 01:05:52 0
VASKİ’nin karla mücadele çalışması devam ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kentte akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışıyla birlikte Van Büyükşehir Belediyesi, gece saatlerinden itibaren etkisini arttıran kar yağışına karşı çalışmalarına devam ediyor. VASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Van Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele çalışmalarına birlikte mücadele veriyor. Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda devam eden karla mücadeleye VASKİ Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanlığı koordinatörlüğünde 30 personelle İpekyolu Ali Paşa Mahallesi Suvaroğlu ve Gölbaşı Caddesi’nde kaldırım temizleme çalışması yaparak örnek bir işbirliği sergiliyor. 
Sabah saatlerinden itibaren devam çalışmaları yerinde takip eden VASKİ Genel Müdür Yardımcısı Kemal Balkış ve Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanı Hülya Talay, personelleri yalnız bırakmadı. Burada çalışmalarını aralıksız sürdüren personellere Genel Müdür Yardımcısı Balkış ve Daire Başkanı Talay, personellerin soğuktan etkilenmemeleri için bere ve eldiven dağıttı.
Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem