VASKİ’den 7 Gün 24 Saat Hizmet

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, kesintisiz hizmet sunan “Alo 185 Çağrı Merkezi” ile vatandaşların lokal problemlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmayı sürdürüyor. 

Van Haberleri 17.12.2021 22:45:33 0
VASKİ’den 7 Gün 24 Saat Hizmet
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV / ÖZEL
Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaştan gelen talep, temenni ve şikâyetleri anında değerlendirerek çözüme kavuşturmayı sürdürüyor. VASKİ Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı “Alo 185 Çağrı Merkezi”,  15 personel ile mesai mefhumu gözetmeksizin vatandaşların her türlü istek, şikâyet ve ihbarını en kolay biçimde ilgili birime aktarılması ve kayıt altına alınması noktasında kısa sürede çözüme ulaştırılması esasına dayalı hizmet veremeye devam ediyor.
“Alo 185 Çağrı Merkezi” vatandaşların, herhangi bir sesli yanıt sistemiyle oyalanmadan direkt çağrı operatörleriyle görüşme imkânı sağlıyor. Başvurunun çağrı merkezinde kayda alınmasından itibaren kısa sürede sorunun giderilmesi ve zaman kaybının yaşanmaması adına saha ekipleriyle entegre bir şekilde online olarak ilgili birim koordinasyon birimine yönlendiriyor. Böylece vatandaşların zaman kaybı önlenerek, kısa sürede işlemlerin yapılmasına imkân tanınıyor.
Vatandaşlar, VASKİ Alo 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak; içme suyu arızaları, kanalizasyon arızaları, sayaç arızaları, su kesintisi, kaçak su kullanımı, hakkında ihbarda bulunabilir ve abonelik işlemleri hakkında fatura borç bilgileri kurum ile ilgili diğer faaliyetler hususunda bilgi alabilirler. 

Kaynak: Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem