VASKİ Genel Müdürü Tekataş, Çatak'taki çalışmaları yerinde inceledi

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) Genel Müdürü Ali Tekataş, “Her yerde hizmetin izi var. Hizmetle en uzak mezraya bile ulaştık ve geleceğe silinmez bir imza attık” dedi.

Van Haberleri 28.06.2018 12:10:10 0
VASKİ Genel Müdürü Tekataş, Çatak
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 28.06.2018 12:10

VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Çatak ilçesinde devam hizmetlerin denetimini yaptı. Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler alan Tekataş, hizmetlerin aksamaması için talimatlar verdi. VASKİ Çatak Şubesine de giderek, yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Tekataş, daha sonra Çatak Kaymakamı Hacı Asım Akgül’ü ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Çatak’ın ileri gelen kanaat önderleri ile de görüşerek toplantılar yapan Tekataş, toplumun öncülerinin görüşlerini önemsediklerini belirtti. Çatak’ta vatandaşlarla buluşan Tekataş’a yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür edildi. 


Daha sonra Karşıyaka Mahallesinde devam eden çalışmaları inceleyen Tekataş, yüklenici firma yetkililerine de işlerin zamanında bitirilmesini ve halkın ihtiyaçlarının bir an önce karşılanmasını istedi. Yapılan hizmetlerimiz hız kesmeden artarak devam ettiğini ifade eden VASKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “En uzak mezrada bile hizmetin izi ve sözü var. Biz hiç bir ayrım yapmadan her yere hizmetin imzasını atıyoruz. Van’da VASKİ olarak silinmez ve unutulmaz hizmetlere imza attık. Her ilçeye olduğu gibi Çatak ilçemizde de altyapı hizmetleri aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz bir gün Çaldıran’ın İran sınırında bir mahallede çalışırken, öbür ekip sarp dağları da aşarak en uzak mezrada bile çaba sarfetmektedir. Amacımız halkın yanında ve hizmetinde olmaktır. Onların teşekkürü ve takdiri ve duası bizim için en büyük ödüldür” şeklinde konuştu. 


Tekataş, Ak Parti yeni dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur ile birlikte ilçe halkının taleplerini dinledi. 


Tekataş’ın incelemelerine Özel Kalem Müdürü Mustafa Numan Özdağ ile VASKİ Güney Şube Müdürü Tevfik Ergenç de katıldı. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ’da voleybol müsabakaları tamamlandı


Van Spor

Aslan, Avrupa'da yara aldı! Union Saint-Gilloise engelini aşamadı


Van Spor

Bilek Güreşi İl Birinciliği Yarışması nefes kesti


Van Spor

Korkut’ta okçuluk kurslarına yoğun ilgi


Van Spor

Geleceğin buz hokeycileri ilk adımlarını attı


Van Spor

Elazığspor İstanbul’a gitti


Van Spor

Milli takım kampından Elazığ’a gurur mesajı


Van Spor

Battalgazi’de 3 Bant Bilardo Turnuvası sona erdi


Van Spor

ETÜ ağır sıklette rakip tanımadı


Van Spor

Ağrı 1970 Spor’da büyük kriz: 17 futbolcuya ceza, kadro 7 oyuncuya düştü


Van Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Net Açıklama: Ligler Devam Edecek, Temizlik Süreci Hız Kesmeyecek!


Van Spor

Susuz’da okular arası futbol turnuvası sürüyor


Van Spor

Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, galibiyete uzandı


Van Spor

Sarıkamış’ta voleybol turnuvası heyecanı


Van Spor

Çakmur’dan ailelere ve sporculara teşekkür


Van Spor

Elazığ 1. etap kros yarışmasında bölge birincisi


Van Spor

Erzincanlı badmintonculardan uluslararası şampiyonada 3 altın, 2 bronz madalya


Van Spor

Atatürk Üniversitesi boks takımı, Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü


Van Spor

ETÜ spor kulübü Hemsball Türkiye şampiyonasından çifte kupayla döndü


Van Spor

Ciritte final müsabakalarının iptaline tepki


Van Spor

Iğdır FK - Erzurumspor FK maçının ardından


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ