Vanspor’un Sivas Belediyespor karşısındaki ilk onbiri belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün kendi sahasında Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda Sivas Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu.

Van Haberleri 5.11.2020 12:09:42 0
Vanspor’un Sivas Belediyespor karşısındaki ilk onbiri belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ziraat Türkiye Kupası’nda kendi sahasında Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Vanspor’da hedef tur atlamak. Saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirler belli oldu.

Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Bekir Demircan, Rüştü Hanlı, İsmail Güner, Atamer Bilgin, Barış Gök, Oktay Aydin, Abdulkadir Özdemir, İlter Ayyıldız, Sedat Komi, Cihan Halil ve Utku Şen onbiri ile çıkıyor.

Vanspor’da yedekler: Sedat Ablak, Şiyar Kepir, Zafer Şensoy, Sedat Cengiz, Yaser Yıldız, Yiğit İsmail Gökoğlan, Aras Aydın, Üzeyir Ergün, Furkan İnce ve Sefa Küpeli.

Sivas Belediyespor ise Özer Karadaş teknik sorumluluğunda sahaya; Yunus Emre Kırdal, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Muhsin Polat, Ali Say, Uğur Mustafa Türk, Emre Şahin, Muhammet Mustafa Gundak, Eyyüp Öztep, Mehmet Fatih Ayık, Cumhur Yılmaztürk ve Fatih Çolak onbiri ile çıkıyor.

Sivas Belediyespor’da yedekler: Necati Yılmaz, Ozan Kılıçoğlu, Furkan Sağman, Oğuzhan Karataş, Hüseyin Tokmak, Murat Akgül ve Şevki Çınar.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Berkan Çetin, Arif Dilmeç, Serhat Sağır ve Ramazan Doğanay hakem dörtlüsü yönetecek.
Temsilcimiz Vanspor’a, Sivas Belediyespor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem