Tarih: 04.10.2020 13:52

Vanspor’un Sivas Belediyespor karşısındaki ilk onbiri belli oldu

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ligin üçüncü haftasında evinde Sivas Belediyespor ile karşılaşacak olan Vanspor’da hedef 3 puan. Saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirler belli oldu.

Vanspor Serkan Afacan teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Dağ, Cihan Halil, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Rüştü Hanlı, Zafer Şensoy, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıkıyor.

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, İsmail Güner, Yaser Yıldız, Aras Aydın, Yiğit İsmail Gökoğlan, Burhan Arman, Oktay Aydin, Furkan İnce, Sedat Komi.

Sivas Belediyespor ise Özer Karadaş teknik sorumluluğunda sahaya;  Yunus Emre Kırdal, Uğur Bulut, Muhsin Polat, Ali Say, Ozan Kılıçoğlu, Emre Şahin, Burak Aydın, Hüseyin Tokmak, Cumhur Yılmaztürk, Şevki Çinar ve Fatih Çolak  onbiri ile çıkıyor.

Sivas Belediyespor’da yedekler: Necati Yılmaz, Şehmuz Aldukadir Aksu, Mustafa Aydın, Uğur Mustafa Türk, Furkan Sağman, Muhammed Mustafa Gündak, Abdullah Halman, Mehmet Fatih Ayık, Enes Kodaz ve Cengizhan Kodaz.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak olan karılaşmayı Sait Tuzcu, Fatih Pazı, Nurettin Taşkesen ve Abdulbaki Ayyıldız hakem dörtlüsü yönetecek.

Temsilcimiz Vanspor’a, Sivas Belediyespor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —