Vanspor’un Sakaryaspor karşısındaki ilk onbiri belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu.

Van Haberleri 14.10.2020 13:36:36 0
Vanspor’un Sakaryaspor karşısındaki ilk onbiri belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ligin 5. haftasında evinde Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Vanspor’da hedef 3 puan. Saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirler belli oldu.

Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Dağ, Rüştü Hanlı, Yakup Demir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Sedat Cengiz, Zafer Şensoy, Cihan Halil ve Yaser Yıldız onbiri ile çıkıyor.

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, Şiyar Kepir, İsmail Güner, Utku Şen, Atamer Bilgin, Yiğit İsmail Gökoğlan, Burhan Arman, Oktay Aydin, İlter Ayyıldız ve Sedat Komi.

Sakaryaspor ise İsmail Ertekin teknik sorumluluğunda sahaya; Oğuz Çalışkan, Canberk Ömer Özdemir, Abdulaziz Solmaz, Muhammet Reis, Hasan Bilal, Ali Özgün, Oğuzhan Kayar, Çağrı Ortakaya, Alpay Koçaklı, Berkay Can Değirmencioğlu ve Ümit Yasin Arslan onbiri ile çıkıyor.

Sakaryaspor’da yedekler: Alişan Şeker, Caner Koca, Berk İsmail Ünsal, Fatih Tultak, Devrim Taşkaya, Mehmet Boztepe, Hakan Arslantaş, Azad Filiz, Burak Öksüz ve Özkan Taştemur.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak olan karılaşmayı Hüseyin Gökberk Arslan, Arda Darcan, Ahmet Oğuz Yılmaz ve Şevket Teker hakem dörtlüsü yönetecek.

Temsilcimiz Vanspor’a, Sakaryaspor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem