Vanspor’un Pazarspor karşısındaki ilk onbiri belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu.

Van Haberleri 10.10.2020 14:18:41 0
Vanspor’un Pazarspor karşısındaki ilk onbiri belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ligin dördüncü haftasında deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak olan Vanspor’da hedef 3 puan. Saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirler belli oldu.

Vanspor Serkan Afacan teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Cihan Halil, Abdulkadir Özdemir, Sedat Cengiz, Yaser Yıldız, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Rüştü Hanlı, Zafer Şensoy, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıkıyor.

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, Şiyar Kepir, İsmail Güner, Utku Şen, Atamer Bilgin, Yiğit İsmail Gökoğlan, Burhan Arman, Oktay Aydin, İlter Ayyıldız ve Sadet Komi.

Pazarspor ise Selçuk Akçay teknik sorumluluğunda sahaya; Mustafa Güngör, Taha Gür, Emre Akgün, Ali Osman Karnapoğlu, Aykut Civelek, Şahinail Terzi, Kadir Kaan Yurdakul, Mete Karahan, Onur Civelek, Hüseyin Eray Karataş ve Hakan Aydın onbiri ile çıkıyor.

Pazarspor’Da yedekler: Çağrı Can Tanrıbilir, Eren Karadağ, Muhammet Çelik, Savaş Çakır, Can Muhammet Vural, İbrahim Topaloğlu, Oğuzhan Demir, Furkan Yıldırım ve Ceyhun Sarı.

Pazar İlçe Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak olan karılaşmayı Enes Kanpara, Tuncay Ercan, Enes Biroğlu ve Göksu Furkan Güngör hakem dörtlüsü yönetecek.

Temsilcimiz Vanspor’a, Pazarspor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem