Vanspor’da yaprak dökümü sürüyor

Vanspor Futbol Kulübü’nde yönetim belirsizliği yüzünden birçok futbolcu başka takımlara transfer oluyor. Vanspor’da geçtiğimiz Cumartesi günü yapılması beklenen kongrenin çoğunluk sağlanmadığı için 15 Ağustos’a ertelenmesi ned

Van Haberleri 14.08.2020 07:04:20 0
Vanspor’da yaprak dökümü sürüyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor Futbol Kulübü’nde yaprak dökümü devam ediyor. Vanspor’da taraftarların gönlünde taht kuran ve oynadıkları futbolla Vanspor’a büyük emekler veren Batuhan Er, Cenk Kaplan, Samet Cantürk ve Umut Koray Öz’ün ardından Mehmet Sıddık İstemi’de takımdan ayrıldı.

Yönetim belirsizliğinin devam ettiği Vanspor Futbol Kulübü’nde birçok futbolcunun adı başka kulüplerle anılmaya devam ediyor. Batuhan Er, Cenk Kaplan Kocaelispor’a, Samet Cantürk Uşakspor’a, Umut Koray Öz Somaspor’a transfer olurken, Mehmet Sıddık İstemi ise Pendikspor ile anlaştı. 

Vanspor’da oynadıkları futbolla gönüllere taht kuran ve Vanspor’un şampiyon olmasında büyük emekleri olan futbolcuların tek tek ayrılması taraftarları üzüyor. Taraftarlar biran önce yönetim belirsizliğinin giderilmesi ve diğer başarılı futbolcularla masaya oturulmasını bekliyor.

Özellikle attığı gollerle Vanspor’un başarısında büyük emekleri olan ve geçen yıl kralı olan, bu sezon ise 18 golle Vanspor’u sırtlayan Batuhan Er’in takımdan ayrılması büyük üzüntüye neden oldu.

VANSPOR’DA SÖZLEŞMESİ DEVAM EDEN FUTBOLCULAR KİMLER?
Aras Aydın, Cihan Özkaymak, Furkan İnce, Nuri Terliksiz, Osman Torun, Sedat Ablak, Şiyar Sayyiğit, Tarık Mayhoş.

VANSPOR’DA SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR KİMLER?
Barış Gök, Barış Sağır, Batuhan Er (Kocaelispor’a transfer oldu), Burçak Özkanca, Cenk Kaplan (Kocaelispor’a transfer oldu), Ender Kaya, İsmail Güner, Mehmet Alaeddinoğlu, Mehmet Sıddık İstemi (Pendikspor’a transfer oldu), Mert Özyıldırım, Oktay Aydin, Salih Şenbaş, Samet Cantürk (Uşakspor’a transfer oldu), Sedat Komi, Sefa Küpeli, Serdar Cansu, Şerif Doğan, Tunç Murat Behram, Ufukhan Bayraktar, Umut Koray Öz (Somaspor’a transfer oldu), Yakup Demir, Yasin Davuş.

VANSPOR’DA KİRALIK FUTBOLCULAR KİMLERDİ?
Enes İslam İlkin, Maksut Taşkıran. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem