Tarih: 10.10.2020 19:24

Vanspor yeni hocasını buldu

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Bugün Vanspor’da Sercan Afacan’la yolların ayrılmasının ardından Serhat Gülpınar ile anlaşma sağlandı. Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Serhat Gülpınar ile anlaştıklarını ve hocanın yarın Van’da olacağını söyledi.

Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, takım olarak bir hedeflerinin olduğunu ve hedefe varmak için böyle bir karar alarak Serhat Gülpınar ile anlaştıklarını açıkladı.

SERHAT GÜLPINAR KİMDİR?

1979 yılında Tokat’ta dünyaya gelen Serhat Gülpınar futbolculuk hayatında, Ankaragücü, Bugsaşspor, İstanbul BBSK, Denizlispor, Büyükşehir Belediye, Kayserispor, Konyaspor, Asaşspor, gibi takımlarda futbol oynadıktan sonra 2014 yılında futbolculuk kariyerini tamamladı.

Daha sonra Medipol Başakşehir altyapısında yardımcı antrenörlük yapan Serhat Gülpınar, sırasıyla Bugsaşspor, Afjet Afyonspor ve Elazığspor’ı çalıştırdı. Serhat Gülpınar teknik direktörlük kariyeri boyunca şuana kadar 41 resmi maça çıkarken, 18 galibiyet, 4 beraberlik ve 19 mağlubiyet aldı.

Serhat Gülpınar, Medipol Başakşehir’de 338 gün, Bugsaşspor’da 131 gün, Afjet Afyonspor’da 259 gün ve Elazığspor’da ise 50 gün görev yaptı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —