Vanspor- Turgutluspor maçında ilk onbirler belli oldu

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde ligin güçlü takımlarından Turgutluspor ile karşı karşıya geliyor. Maçta ilk onbirler belli oldu. 

Van Haberleri 13.12.2020 11:14:21 0
Vanspor- Turgutluspor maçında ilk onbirler belli oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL  

Bugün evinde Turgutluspor ile karşılaşacak olan Vanspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı  hedefliyor. Saat 12.00’da başlayacak olan karşılaşmada iki takımında onbirleri belli oldu.

İŞTE İLK ONBİRLER VE YEDEKLER

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İsmail Güner, Yakup Demir, Barış Gök, Üzeyir Ergün, Abdulkadir Özdemir, Sefa Küpeli, Oktay Aydin, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Utku Şen onbiri ile çıkıyor. 

Vanspor’da yedekler: Bekir Demircan, Cem Özdemir, İlter Ayyıldız, Aras Aydın, Zafer Şensoy, Atamer Bilgin, Cihan Halil, Şiyar Kepir, Yiğit İsmail Gökoğlun ve Sedat Komi.

Turgutluspor ise sahaya; Fatih Demirbilek, Mete Sevinç, Süleyman Özdamar, Talha Yazgan, Marvin Sinan Büyüksakarya, Samet Günhan, Muhammed Rıdvan Özdemir, Burak Yılmaz, Mithat Yaşar, Muhammet Haşim Çoban ve Koray Kılınç onbiri ile çıkıyor.

Turgutluspor’da yedekler: Can Sevinç, Mehmet Kuruoğlu, Sinan Özkara, Ferhat Katipoğlu, Emre Keskin, Samed Hakan Kılıç, Emre Nasuh, Mutlu Aksu Doğan ve Muhammet Beşir.

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 12.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Batuhan Gültek, Mehmet Şengül, Burak Sami Şad ve Engin Atmaca hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor’a, Turgutluspor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem