Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar’dan futbolculara gözdağı

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turunda Sivas Belediyespor’a 2-1 mağlup olan Vanspor, kupaya veda etti. Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, bundan sonraki süreçte sahada sağlam kal

Van Haberleri 6.11.2020 19:53:17 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar’dan futbolculara gözdağı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Dün evinde Sivas Belediyespor karşısında varlık gösteremeyen ve dirençli bir futbol ortaya koyamayan Vanspor, rakibine 2-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Serhat Gülpınar, ligde devre arasına kadar toplayabildikleri kadar puan toplayacaklarını belirtti.

İleride çoğalmakta sıkıntılar yaşadıklarını belirten Gülpınar, takım olarak birçok eksiklerinin olduğunu söyledi. Teknik Direktör Gülpınar, takımdaki oyuncuların yapısını değiştirme şanslarının olmadığını ifade etti.

“SAHADA SAĞLAM KALABİLEN, DİRENÇLİ DURABİLEN, TEMPOSU OLAN OYUNCULARLA DEVAM EDECEĞİZ”

Sivas Belediyespor maçının kendileri için önemli bir veri olduğunu söyleyen Gülpınar, “Ziraat Türkiye Kupası maçı itibariyle takımımızdaki tüm futbolculara şans verdik. Sadece 1-2 oyuncuya şans veremedik. Hafta içerisinde biraz yoğun çalıştık. Bu maçta birazda onun yorgunluğu vardı. Bütün oyuncuları görme adına iyi oldu. Bundan sonra sahada sağlam kalabilen, dirençli durabilen, temposu olan oyuncularla devam edeceğiz. Bu maç bizim için açıkçası çok önemli bir veri oldu. Bundan sonraki maçlarda buna göre hareket edeceğiz. İleride çoğalmakta sıkıntı çekiyoruz. Oyuncuların yapısını değiştirme gibi bir şansımız yok. Mümkün olduğu kadar antrenmanlarda söylüyoruz ve kendilerini uyarıyoruz. Ona göre antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncunun yapısını değiştiremiyorsunuz. Mümkün olduğunca devre arasına kadar böyle gidecek. Devre arasında önlemlerimizi ona göre alacağız. Mutlaka transfer yapacağız. Baya bir eksiğimiz var. İnşallah devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız ve daha sonra duruma yine bakacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan dün Vanspor’u 2-1 mağlup ederek 4’ncü tura yükselen Sivas Belediyespor ise, Süper Lig’in önemli takımlarından Fenerbahçe ile eşleşti. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi 
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Bölgeden resmen fışkırıyor ama Türkiye giremiyor! Cihat Yaycı sitem etti: Defalarca söyledim


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem