Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Seriyi sürdürmek istiyoruz

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Perşembe günü Van’da konuk edecekleri Serik Belediyespor maçını değerlendirerek, bu maçtan da galibiyetle ayrılarak seriyi sürdürmek istediklerini belirtti.

Van Haberleri 1.12.2020 19:43:25 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Seriyi sürdürmek istiyoruz
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 01.12.2020 19:43

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor, Perşembe günü ligin güçlü takımlarından Serik Belediyespor’u konuk edecek. Hafta boyuncu Serik Belediyespor maçına iyi hazırlanan Vanspor, 4 haftalık galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor. Serik maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini vurguladı.

Serik Belediyespor karşısında ellerinden geleni yapıp bu maçtan da 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini belirten Gülpınar, seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

“AMACIMIZ SERİK KARŞISINDA BU SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK”

Serik maçına değinen Gülpınar, “Serik Belediyespor grubun iyi takımlarından bir tanesi. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Kupa maçında iyi bir oyun ortaya koydular. Ligde de geçen hafta evinde 1-1 berabere kalmasına rağmen iyi bir maç oynadılar. İyi bir kadroları var. Bizde elimizden geleni yapıp inşallah bu maçtan da 3 puanla ayrılmayı düşünüyoruz. Son 4 maçımızı kazandık. Amacımız Serik karşısında bu serimizi devam ettirmek” dedi.

2 FUTBOLCUNUN TESTİ POZİTİF

Vanspor’un son haftalardaki çıkışına da değinen Gülpınar, “Biz geldiğimizde takım oyununu yerleştirmek için biraz zaman geçirmemiz gerekiyordu. Doğru pozisyon aldığınızda ve sisteme sadık kaldığınız da ister istemez hem koşu olarak hem ekonomik diri kalıyorsunuz. Bu maçın sonlarına doğru size artı olarak geri dönüyor. Maçın genelinde diri kalıyorsunuz. Biz ilk geldiğimizde 60-70’ten sonra takım biraz düşüşe geçiyordu. Tepki vermekte bazen zorlanıyorduk. Ama şuan çok şükür o evreyi atlattık. Hem savunma anlamında, hem ofans anlamında gerekli bölgelerde, gerekli tepkileri vermeye çalıştık. Buda hem skor sağlamamıza neden oluyor, hem de maçları kazanmaya yardımcı oluyor. Serik maçı öncesi sakat oyuncumuz yok. 2 tane Covid-19’lu futbolcumuz var. Şiyar ile Sedat Komi’nin testleri pozitif çıktı” diye konuştu.

“EKONOMİK SIKINTILAR BİZİ ÇOK SIKINTIYA SOKUYOR”

Ekonomik olarak zor günler geçirdiklerini ve futbolcuları konsantre etme anlamında zorluklar çektiklerini belirten Gülpınar, “Ekonomik sıkıntılar bizi çok sıkıntıya sokuyor. Bu anlamda önünü alamıyoruz. Oyuncuları konsantre etme anlamında zorluklar çekiyoruz. Dayanabileceğimiz noktaları çoktan geçtik. Bizim en büyük sıkıntımız rakipten ziyade, oynayacağımız oyundan da ziyade bizim için en büyük problem bu. Bunu biran önce çözmemiz gerekiyor. Bunu çözemezsek bu kadar emek boşa gider. Oyuncuların iyi niyeti, arzusu, çabası ve fedakarlıkları boşa gider. Bu konuda henüz net bir adım atılmadı. Bekliyoruz. Ne kadar bekleyebiliriz bunu da pek çok bilmiyorum. Biran önce bir adım bekliyoruz. Beklentimiz çok büyük değil. Oyuncuların maç giderlerini dahi karşılasalar onlara bir moral olur. Futbolculara moral verilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığspor’da hazırlıklara ara verilmedi


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 1 - Kırklarelispor: 0


Van Spor

Yeşilyurt Belediyesi Yaşam ve Spor Merkezi’nde kayıtlar başladı


Van Spor

Uçan Türkler, Milano Cortina 2026 Kış Olimpiyatları yolunda


Van Spor

Çıldır Gölü’nde paraşütle uçma heyecanı yaşandı


Van Spor

Doğu Anadolu’da büyük başarı: 12 sporcu, 12 madalya


Van Spor

Muşlu sporculardan Muaythai Bölge Şampiyonası’nda büyük başarı


Van Spor

Hakkarili dağcı Kilimanjaro zirvesinde


Van Spor

Elazığlı sporcu Yıldırım milli takım kampına davet edildi


Van Spor

Elazığspor 21 futbolcuyla İstanbul’a gidiyor


Van Spor

Elazığ 1. Amatör kümede 3 takım play-offu garantiledi


Van Spor

Kocaman: "Malatya Yeşilyurtspor’u hak ettiği yerlere taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz"


Van Spor

Malatya, Muay Thai Şampiyonası’ndan 25 madalyayla döndü


Van Spor

Hakkari, kış turizmi ve kayakta yükselişte


Van Spor

Yıldız Kadınlar Voleybol İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Fenerbahçe, Göztepe'ye Yenilmezlik İstatistiğini Evinde Kaybetti! Şampiyonluk Yolunda Kritik Puan Erozyonu


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0 - 12 Bingöl Spor: 1


Van Spor

Ağrı’da Muay Thai Rüzgarı Esti


Van Spor

Erzurumlu Akademisyen Doç. Dr. İrfan Kurudirek Avrupa Herkes İçin Spor Birliği Başkanı Seçildi


Van Spor

Hakkarili sporculardan büyük başarı


Van Spor

24Erzincanspor Altınordu’yu 2-0 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ