Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Hiçbir maç kolay değil

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları ligin son sırasındaki Kardemir Karabükspor maçını değerlendirerek, hiçbir maçın kolay olmadığını söyledi.

Van Haberleri 7.12.2020 20:14:19 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Hiçbir maç kolay değil
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 07.12.2020 20:14

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Geçtiğimiz hafta babasının rahatsızlığından dolayı Serik Belediyespor karşısında takımın başında yer alamayan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Kardemir Karabükspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymak istediklerini ifade etti.

Grupta rakiplerin birbirinden çok farkının olmadığını belirten Teknik Direktör Gülpınar, takımının son haftalarda iyi bir oyun ortaya koyduğunu söyledi. 

“BU LİGDE HİÇBİR MAÇ KOLAY DEĞİL”

Zor bir maçın kendilerini beklediğini belirten Gülpınar, “Kardemir Karabük’ün son haftada deplasmanda aldığı bir beraberlik var. Dirençli ve genç bir takımları var. Koşan ve mücadele eden futbolcuları var. Zor bir maç bizi bekliyor. Bu ligde hiçbir maç kolay değil. Rakiplerin birbirinden çok farkı yok. İyi konsantre olmamız gereken bir maç. Serik Belediyespor karşısında ortaya koyduğumuz güzel futbolun sonucunu alamadık. Genel anlamda Serik karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Güzel oyunumuzu devam ettirmek istiyoruz. Maçlarımızı kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Serik karşısında ikinci golü çok kötü yedik. Süre olmuş olsaydı yine maçı çevirebilirdik. Futbolun içinde böyle şeyler var. Olmadı mı olmuyor. Nasıl Sakarya karşısında son dakikada atıp kazabildiysek, böyle de son dakikalarda bir tane yiyip berabere de kalabiliyorsunuz. Önemli olan iyi oyun oynamak. İzleyenlere bizim takımla alakalı doğru mesajları verebilmek önemli. Serik karşısında da arkadaşlarımız onu verdiler. İnşallah bu oyunun devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

A Milli Takım'ın play-off'taki rakibi Romanya oldu


Van Spor

3 Temmuz Stadı’nda sporcular daha güvenli ortamda spor yapacak


Van Spor

Iğdır’da "Çok Amaçlı Spor Salonu"nun temeli atıldı


Van Spor

Elazığ’da düzenlenen satranç turnuvası sona erdi


Van Spor

Elazığspor, hazırlıklarını sürdürüyor


Van Spor

Elazığ’da basketbol müsabakaları sona erdi


Van Spor

Yüksekova’da 24 kasım öğretmenler günü voleybol turnuvası başladı


Van Spor

Varto’da futbol kursu sürüyor


Van Spor

24Erzincansporlu 6 futbolcuya hak mahrumiyeti


Van Spor

Elazığsporlu futbolcuların cezaları belli oldu


Van Spor

TFF 2.Lig’de Yeni Malatyaspor, Adanaspor’a konuk olacak


Van Spor

Patnos’ta "Okul Sporları" müsabakaları başladı


Van Spor

Muş’ta 35 amatör spor kulübüne 2 milyon TL malzeme desteği


Van Spor

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kick Boksta Türkiye finallerinde


Van Spor

Tunceli’den kick boksta büyük başarı


Van Spor

Badmintonda Erzincan Telekom Spor ikinci oldu


Van Spor

Erzincan’ın kızları Ağrı’ya 5-0 yenildi


Van Spor

Aleyna Korkut’tan Çekya’da altın madalya


Van Spor

Ağrı Kadın Futbol Takımı, Erzincan’ı 5-0 mağlup etti


Van Spor

Trabzonspor, deplasmanda Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti


Van Spor

Malatya temsilcisi Hakkari’yi 3-2 mağlup etti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ