Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Çok zorlu bir maç bizi bekliyor

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Pazar günü sahalarında konuk edecekleri Turgutluspor maçını değerlendirerek, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyledi.

Van Haberleri 11.12.2020 19:39:18 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Çok zorlu bir maç bizi bekliyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

İlk devrenin en zor maçına çıkacaklarını vurgulayan Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, maçtan galip gelerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Turgutluspor maçına iyi konsantre olduklarını belirten Gülpınar, iyi mücadele edep 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti.

“ÇOK ZORLU BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR”

Üst liglere çıkmak için bu tür zorlu maçların kazanılması gerektiğini söyleyen Gülpınar, “İlk devreyle alakalı belki ligin en zor maçını oynayacağız. Rakip gerçekten güçlü bir ekip. Bir sistemleri, oyun planları var. İyi oyunculardan kurulu, iyi mücadele eden bir takım. Bizde hedefte kalmak istiyorsak, üst lige çıkmak istiyorsak bu tip maçları kazanmak zorundayız. Çok zorlu bir maç bizi bekliyor. İyi şekilde konsantre olduk. İnşallah bu maçta da geçmiş maçlarda gösterdiğimiz özveriyi, mücadeleyi, istek ve arzuyu sahaya yansıtabilirsek inşallah bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Rakibimiz geçtiğimiz hafta evinde kaybetti. Bunun vermiş olduğu bir moral bozukluğu var. Onlarda bu tip maçları her zaman için çıkış maçı olarak görürler. Onlarda bizim gibi rakibi yenip tekrar hava yakalamak isteyeceklerdir. Bizde buna fırsat vermek istemeyeceğiz. Bizde iyi mücadele edep inşallah 3 puanla ayrılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem