Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Bodrumspor karşısında tek hedefimiz galibiyet

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Çarşamba günü kendi sahalarında konuk edecekleri Bodrumspor karşısında hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi.

Van Haberleri 26.10.2020 20:17:09 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: Bodrumspor karşısında tek hedefimiz galibiyet
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar yoğun bir tempoda Bodrumspor maçına hazırlandıklarını belirterek, bu maçta da galibiyetle ayrılarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade etti.

Zor bir maçın kendilerini beklediğini ve Bodrumspor’un dirençli bir takım olduğunu belirten Serhat Gülpınar, Sakarya ve Karacabey karşısındaki oyunlarını Bodrumspor karşısında da sergilemek istediklerini söyledi.

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Gülpınar, yakaladıklarını istikrarı sürdürmek istediklerini ifade etti.

“HEDEFİMİZ BU MAÇTAN DA ÜÇ PUANLA AYRILMAK”

Bodrumspor maçına hazır olduklarını belirten Gülpınar, “Zor bir maç bizi bekliyor. Rakibin gruptaki konumu kimseyi yanıltmasın. Bodrum Belediyespor dirençli bir takım. Onlarda kazanmak için geliyorlar. En az Sakarya maçı, Karacabey Belediyespor maçı kadar zor bir maç bizi bekliyor. Hafta boyunca yoğun bir tempoda çalışma yaptık. Sakarya ve Karacabey karşısındaki gibi mücadele edersek bizim açımızdan iyi olur. Hedefimiz bu maçtan da üç puanla ayrılmak. Takımımızda moraller üst seviyede. Kazanınca ister istemez moraller daha düzgün oluyor. Ama önemli olan onu devam ettirmek ve istikrarı yakalamak. Tek hedefimiz galibiyet” dedi.

Vanspor ligde şuana kadar 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, attığı 4 gole karşılık kalesinde 3 gol gördü. Vanspor 11 puanla 4’ncü sırada yer alırken liderle arasındaki puan farkı 4.

Bodrumspor ise ligde şuana kadar 6 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, attığı 7 gole karşılık kalesinde 9 gol gördü. Bodrumspor 4 puanla 17. Sırada bulunurken, liderle arasındaki puan farkı 11.

Çarşamba günü saat 14.00’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak olan karşılaşmayı Abdullah Volkan Aydın, Yusuf Şimşek, Yunus Yıldız ve Serkan Gürbüz hakem dörtlüsü yönetecek.

Vanspor’a Bodrumspor karşısında başarılar diliyoruz.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem