Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: 3 puanla dönmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz

Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacakları Etimesgut Belediyespor maçını değerlendirerek, çok zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Gülpınar, Etimesgut Belediyespor

Van Haberleri 21.12.2020 23:44:32 0
Vanspor Teknik Direktörü Gülpınar: 3 puanla dönmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2. Lig Kırmız Grupta mücadele eden Vanspor, Çarşamba günü deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak. Vanspor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serhat Gülpınar, Etimesgut Belediyespor maçı öncesi değerlendirmelerde bulunarak, alışık olmadıkları bir zeminde 3 puan için mücadele edeceklerini vurguladı.

Etimesgut Belediyespor’daki moral bozukluğunu fırsata çevirmek istediklerini belirten Gülpınar, son haftalardaki futbollarını Etimesgut Belediyespor karşısında da sürdürmek istediklerini ve deplasmanda kazanarak çıkışlarını devam ettirmeyi hedeflediklerini söyledi.

“3 PUANLA DÖNMEK İÇİN ELİMİZDEN GELEN BÜTÜN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”

Etimesgut Belediyespor’un iç sahada çok farklı bir oyun ortaya koyduğunu söyleyen Gülpınar, “Çarşamba günü Etimesgut Belediyespor ile oynayacağız. Hiç alışık olmadığımız bir zeminde oynayacağız. Hocaları takımdan ayrıldı. Yeni bir hoca ile anlaştılar mı bilmiyorum. Farklı bir mantalite ile, farklı bir kadro ile sahaya çıkabilirler. Oyuncu yapısı itibariyle çok koşan, mücadele eden, maçı bırakmayan bir takıma karşı oynayacağız. Özellikle içeride çok farklı bir performans sergiliyorlar. Uzun zamandır aynı sahada ve aynı futbolcularla oynuyorlar. Birbiriyle oynayan oyuncuları var. Sonuçta bizimde kazanmamız gereken bir maç. Hakikatten çok zor bir maç olacak. İnşallah orada da son haftalardaki futbolumuzu devam ettirip, 3 puanla dönmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İnşallah bunu da başarabiliriz. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kırklareli’ne 3-0 mağlup oldular. Bir moral bozukluğu var. Vanspor olarak bunu fırsata çevirmek istiyoruz. Tabi deplasman performansı ile iç saha performansı aynı olmuyor. Suni çim onlar için büyük bir avantaj. O sahaya çok alışkınlar. Bizimde en az onlar kadar koşup, mücadele etmememiz lazım ki, oyuncu ve takım kalitemiz öl plana çıkabilsin. Çok istememiz gereken ve zor bir maç olacak. İnşallah en iyi şekilde futbolumuzu sahaya yansıtıp, 3 puanla dönmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Takımımızda Rüştü’nün sakatlığı devam ediyor. Bunun dışında cezalı ve sakat oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem