Vanspor, Tarsus İdman Yurdu’na bileniyor

2020-2021 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek olan temsilcimiz Vanspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu’na bileniyor.

Van Haberleri 18.09.2020 19:20:56 0
Vanspor, Tarsus İdman Yurdu’na bileniyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Temsilcimiz Vanspor hafta sonu deplasmanda Tarsus İlçe Stadyumu’nda karşılaşacağı Tarsus İdman Yurdu maçı öncesi son hazırlıklarını tamamlayarak maç öncesi kampa girdi.

Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri’nde, Teknik Direktör Serkan Afacan yönetiminde yoğun bir tempoda Tarsus İdman Yurdu öncesi çalışmalarını sürdüren Vanspor, bu maçta puan veya puanlar hedefliyor.

Pazar günü saat 15.30’da Tarsus İlçe Stadyumu’nda başlayacak olan maçı Necati Selçuk Şahin, Hacı Mehmet Ekmekyermez, Hüseyin Can ve Ramazan Haymana dörtlüsü yönetecek.

VANSPOR GEÇTİĞİMİZ SEZON NE YAPTI?

Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, liglerin tescil edilmesiyle ligi 7. Sırada tamamladı. Geçtiğimiz sezon 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, 28 maça çıkarken, 44 puan topladı. Ligi 7. sırada tamamlayan Vanspor, geçen sezon ligde oynadığı 28 maçta 13 galibiyet, 10 mağlubiyet ve 5 beraberlik aldı. Rakip filelere 46 gol atan Vanspor, buna karşılık kalesinde 32 gol gördü. Vanspor’un gol averaj ise 14. İç sahada oynadığı maçlarda 7 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Vanspor, dış sahada ise 6 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

TARSUS İDMAN YURDU GEÇTİĞİMİZ SEZON NE YAPTI?

Geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ise, liglerin tescil edilmesiyle ligi Vanspor gibi 7. Sırada tamamladı. Geçtiğimiz sezon 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu 28 maça çıkarken, 43 puan toplandı. Ligi 7. sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu, geçen sezon ligde oynadığı 28 maçta 14 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Rakip filelere 45 gol atan Tarsus İdman Yurdu, buna karşılık kalesinde 39 gol gördü. Tarsus İdman Yurdu’nun averajı ise 6’ydı. İç sahada oynadığı maçlarda 10 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Tarsus İdman Yurdu, dış sahada ise 9 mağlubiyet, 4 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem