Vanspor ilk mağlubiyetini Pazarspor karşısında aldı

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Pazarspor ile karşı karşıya geldi. Maçta vasatı aşamayan ve Pazarspor’a 2-0 mağlup olan Vanspor, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Van Haberleri 10.10.2020 16:34:19 0
Vanspor ilk mağlubiyetini Pazarspor karşısında aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Ligin 4. Haftasında deplasmanda Pazarspor’a konuk olan ve maçta vasatı aşamayan Vanspor, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Pazarspor karşısında atak üretmekte zorlanan Vanspor, ligdeki ilk mağlubiyetini almış oldu.

Hoca değişikliğine giden Pazarspor, Vanspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyarak ilk galibiyetini almış oldu. Vanspor bu mağlubiyetle 5 puanda kalırken, Pazarspor ise ilk 3 puanını almış oldu.  

Pazarspor’un golleri 56. Dakikada Eray Karataş ve 90+3. Dakikada Eren Karadağ’dan geldi.

Vanspor Serkan Afacan teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Cihan Halil, Abdulkadir Özdemir, Sedat Cengiz, Yaser Yıldız, Üzeyir Ergün, Sefa Küpeli, Rüştü Hanlı, Zafer Şensoy, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıktı.

Pazarspor ise Selçuk Akçay teknik sorumluluğunda sahaya; Mustafa Güngör, Taha Gür, Emre Akgün, Ali Osman Karnapoğlu, Aykut Civelek, Şahinail Terzi, Kadir Kaan Yurdakul, Mete Karahan, Onur Civelek, Hüseyin Eray Karataş ve Hakan Aydın onbiri ile çıktı.

Pazar İlçe Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayan karılaşmayı Enes Kanpara, Tuncay Ercan, Enes Biroğlu ve Göksu Furkan Güngör hakem dörtlüsü yönetti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: