Tarih: 06.01.2021 08:51

Vanspor- Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta, canlı yayınlanacak mı, hangi kanalda?

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün evinde Lider Eyüpspor’u ile karşı karşıya gelecek. Vanspor, Lider Eyüpspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1922 Konyaspor’u 2-1 mağlup eden Vanspor, lider Eyüpspor karşısında galip gelmeyi hedefliyor. 

Vanspor bu sezon oynadığı 18 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 33 puan toplarken, Eyüpspor ise 18 maçta 14 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Lider Eyüpspor puanı ise 44. 

Peki, bugün oynanacak olan Vanspor – Eyüpspor maçı saat kaçta? Hangi Kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı?

VANSPOR-EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA?

2. Lig Kırmızı Grupta 19. Hafta maçları bugün oynanacak. Maç bugün saat 13.00’da Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda başlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ KİMLER?

Vanspor’un galibiyet hedeflediği maçı Mustafa İlker Coşkun, Çağlar Mehmet Uludağ, Caner Kurt ve Taner Tuncer hakem dörtlüsü yönetecek.

MAÇ HANGİ KANALDA? CANLI YAYINLANACAK MI?

Vanspor’un mutlak 3 puan hedeflediği ve 3 puan için sahaya çıkacağı maç hangi kanalda? Maç canlı yayınlanacak mı? Bu yıl 2. Lig’e sponsor olan Mislicom tarafından maçlar canlı olarak yayınlanıyor. Vanspor – Eyüpspor maçı Mislicom tarafından canlı olarak yayınlanacak. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —