Vanspor, Etimesgut Belediyespor karşısında serisini sürdürdü

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bugün deplasmanda Etimesgut Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Vanspor rakibini 2-0 mağlup ederek, çıkışını devam ettirdi.

Van Haberleri 23.12.2020 15:03:25 0
Vanspor, Etimesgut Belediyespor karşısında serisini sürdürdü
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL  

Ligin 16’ncı haftasında deplasmanda Etimesgut Belediyespor’a konuk olan ve iyi bir futbol ortaya koyan Vanspor, rakibini Sedat Cengiz ve Oktay Aydin’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Vanspor, Etimesgut Belediyespor karşısında 3 puanı 2 golle alarak, puanını 34’e yükseltti ve lider Eyüpspor’la arasındaki puan farkını 1’e indirdi.

Vanspor Futbol Kulübü Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, İsmail Güner, Abdulkadir Özdemir, Utku Şen, Sedat Cengiz, Üzeyir Ergün, Burhan Arman, Sefa Küpeli, Oktay Aydin, Barış Gök ve Yakup Demir onbiri ile çıktı. 

Etimesgut Belediyespor ise sahaya; Özkan Karabulut, Hüseyin Öztürk, Çağlayan Menderes, Recep Metin, Emre Gündoğdu, İbrahim Alan, Şahin Fıstıkçı, Alim Harlak, Alaettin Batuhan Tur, Burçak Özkanca ve Erdi Zengin onbiri ile çıktı.

Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda saat 13.00’da başlayan karşılaşmayı Enver Aydın, Uğur Akalp, Onur Gülter ve Talha Öztürk hakem dörtlüsü yönetti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi
 


Anahtar Kelimeler: