Vanspor deplasmanda Etimesgut Belediye ile karşılaşacak

Lige flaş bir başlangıç yapan, ancak son üç maçta hızlı bir düşüş trendine giren Vanspor, bugün saat 13.30'da deplasmanda Etimesgutspor ile karşılaşacak.

Van Haberleri 26.10.2019 12:21:54 0
Vanspor deplasmanda Etimesgut Belediye ile karşılaşacak
Tarih: 01.01.0001 00:00

Lige flaş bir başlangıç yapan, ancak son iki maçta iki mağlubiyet alarak liderlik koltuğunu Tuzlaspor'a kaptıran Vanspor FK, 19 Ekim 2019 Cumartesi günü kendi sahasında Sivas Belediyespor ile berabere kalarak kötü gidişe dur diyememişti.

Son  üç maçta hızlı bir düşüş trendine giren Vanspor, bugün saat 13.30'da deplasmanda Etimesgutspor karşısında mücadele edecek. Etimesgutspor karşısında kötü gidişe dur demesi beklenen Vanspor'un liderlik mücadelesine devam etmesi taraftarı sevindirecek. 

Vanspor FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve 17 puan ile 6. sırada yer alan Vanspor, 9 haftalık periyotta 5 galibiyet 2 beraberlik ve iki mağlubiyet aldı. Attığı 15 gol ile rakip kaleleri havalandıran Vanspor, kalesinde 7 gol gördü.  

Deplasmanda Vanspor'un rakibi olan 10 puan ile 10. sırada yer alan Etimesgutspor, 9 haftalık periyotta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Attığı 8 gol ile rakip kaleleri havalandıran Etimesgutspor, kalesinde 8 gol gördü.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem