Vanspor Başkanı Servet Yenitürk, “Takımımız oturdu, taraftarımız dört dörtlük”

Bayburt Özel İdare Spor’u evinde 2-0 yenen Vanspor Başkanı Servet Yenitürk,“ Yapılan hoca değişikliği bir coşku ve heyecan kazandırdı. Böylece takım  toparlandığı. Takım oturdu ve taraftarımız da dört dörtlük”diyerek bugün o

Van Haberleri 24.11.2019 23:37:44 0
Vanspor Başkanı Servet Yenitürk, “Takımımız oturdu, taraftarımız dört dörtlük”
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZEETSİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Bayburt Özel İdare Spor’u evinde 2-0 yenen Vanspor Başkanı Servet Yenitürk,“ Yapılan hoca değişikliği bir coşku ve heyecan kazandırdı. Böylece takım toparlandığı. Takım oturdu ve taraftarımız da dört dörtlük”diyerek bugün oynanan maçı değerlendirdi. 

"HOCAMIZ SAHAYI ÇOK İYİ OKUYOR"
Vanspor’un Bayburt Özel İrade Spor karşısında haklı bir galibiyet aldığını ifade eden Başkan Servet Yenitürk, “Teknik direktör Taner Taşkın’ın gelişi takımımıza bir coşku, bir heyecan oluşturdu, bu da bir toparlanmaya vesile oldu. Onun dışında hocamız sahayı çok iyi okuyor, sahaya çok iyi hâkim olduğunu geçen hafta ve bu hafta oynadığımız maçlarda gözlemledik. Takım üzerindeki etkinliği de çok dikkat çekiyor. Takımda en azından bir toparlanma yaptı ve oyunculara özgüven verdi. Takımımızda zaten var olan kalite ile birlikte hocamızın da tam zamanında değişikliği başarıyı getirdi” dedi. 

“BAYBURTSPOR'DA SÜPER LİG OYUNCULARI VARDI”
Rakip takımı da değerlendiren Yenitürk, “Bayburt’ta 6 tane süper Lig oyuncusu vardı. Grupta sıralama olarak da bizim üstümüzde olan ve 6-7 haftadır yenilmeyen bir takımdır. Tüm bunlarla birlikte bugün sahada gördük ki, mücadele eden, koşan ve oynayan bizim takımımız, yani Vanspor. Demek ki ufak tefek dokunuşlar olması gerekiyordu. Bu açıdan takımımızda hiçbir sıkıntı yok” dedi. 

VANSPOR’U TFF 1’İNCİ LİGE ÇIKARACAĞIZ
TFF 2. Lif Kırmızı Grup liderliği için iddialı konuşan Vanspor Başkanı Yenitürk, “Takımımızın içinde var olan ufak tefek sıkıntıları hocamız gelir gelmez giderdi. Artık takımımız oturdu inanıyorum. Takıma 2-3 tane nokta atışı transferimiz olursa, bu sene de Vanspor’u TFF 1’inci Lige çıkaracağız diye düşünüyoruz. Takımımızda o kalite var ve bizim de inancımız var. O heyecanı ve birliği de yakalamışız ve niye olmasın diyoruz. “ diyerek grup liderliği hedefinin altını çizdi.

“İZLEYİCİMİZ DÖRT DÖRTLÜK” 
Vanspor taraftarının yoğun ilgisi ve coşkulu desteğinden memnun olduğunu ifade eden Yenitürk, “Birçok taraftarımız stadın yetersiz olması nedeniyle içeriye giremedi ve dışarıda kaldı. Heyecan zirvede şimdi önümüzde Elazığ deplasmanı var inşallah puanla döneceğiz. Ardından grup lideri Van’a gelecek, Kasımpaşa ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçımızın rövanşını Van’da yapacağız,  birinci lig takımı gelecek. Stadımız yine kaldırmayacak” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Öğretmen Adayları Dikkat: 2024 KPSS ÖABT Giriş Belgeleri Yayında!


İş İlanları

Beklenen An Geldi: Özel Güvenlik Görevlileri Sınav Sonuçları EGM'nin Sitesinde


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar Trump'a yönelik suikast girişimini de bildi mi? Trump Suikastını Öngörmüşler mi?


Öteki Gündem

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem