Vanspor Başkanı Servet Yenitürk son gelişmeleri Van Postası Gazetesi’ne açıkladı

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, Vanspor’un durumuyla ilgili Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’le görüştüklerini belirterek, yönetim olarak takımı bu aşamada sahipsiz bırakmak istemediklerini söyledi.

Van Haberleri 19.08.2020 21:19:46 0
Vanspor Başkanı Servet Yenitürk son gelişmeleri Van Postası Gazetesi’ne açıkladı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor Futbol Kulübü’nde geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongrelerde başkan seçimi yapılamadığı için görevde kalan Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, son gelişmeler hakkında Van Postası Gazetesi’ne konuştu.

Yönetim kurulu olarak görüşmelerinin devam ettiğini ve ağır basan kararın bırakmamaktan yana olduğunu söyleyen Başkan Yenitürk, “Takımı devre arasına kadar götürüp, devre arasında olağan üstü kongresi ile ya kendi yönetimimizi biraz daha güçlendirip yâda yeni bir aday çıkarsa ona bırakma düşüncesindeyiz” dedi.

Başkan Yenitürk bu süreçte eski futbolcuların %70’yle görüştüklerini ve bu futbolcularla büyük oranda anlaştıklarını belirterek, görevde kalmaları halinde yeni hoca düşüncelerinin olduğunu söyledi.

Başkan Yenitürk yönetim olarak devam etmekten yana karar alırlarsa önümüzdeki Salı veya Çarşamba gününe kadar takımı toplayacaklarını belirtti.

“YÖNETİMLE GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR AMA AĞIR BASAN KARAR BIRAKMAMAKTAN YANA”
Vanspor’un durumu için Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’le görüştüklerini söyleyen Başkan Yenitürk, “Vali Bey kararı yönetime bıraktı. Yönetim nasıl bir karar alırsa uygundur. Benim içir fark etmez dedi. Bizde yönetim olarak görüşüyoruz. 7 gün içinde alacağımız kararı dernekler masasına bildireceğiz. Kayyum atanırsa mahkemeye gidilmesi gerekiyor ve mahkeme memur atar. Memur atanırsa sıkıntılar daha çok artar gibi. Görüşmelerimiz devam ediyor, ama ağır basan karar bırakmamaktan yana. Devre arasına kadar götürüp, devre arasında olağan üstü kongresi ile ya kendi yönetimimizi biraz daha güçlendirip ya da yeni bir aday çıkarsa ona bırakma düşüncesindeyiz” dedi.

“HER İHTİMALE RAĞMEN ESKİ FUTBOLCULARIMIZLA GÖRÜŞTÜK VE BUNLARIN %70’YLE MUTABIK KALDIK”
Kayyumda atansa elinde bir takım olsun istediklerini söyleyen Başkan Yenitürk, “Kayyum gelirse kulübü sabah açıp, akşam kapatacak. Bu anlamda eski futbolcularımızı aradık. %70’yle görüştük ve sıkıntı yok gibi görünüyor. Devam etmekten yana karar verirsek önümüzdeki Salı veya Çarşamba gününe kadar takımı toplayacağız. Devam etme veya etmeme kararımız yarından sonra netlik kazanacak. Her ihtimale rağmen eski futbolcularımızla görüştük ve bunların %70’yle mutabık kaldık. Diyelim ki biz bıraktık en azından kayyumun elinde %70’lik bir takım olur. Devam edecek olursak yeni bir hoca düşüncemiz var” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem