Tarih: 14.08.2020 23:40

Vanspor Başkan Adayı Murat Çevik’ten Servet Yenitürk’e çağrı

Facebook Twitter Linked-in

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanspor’un ortada kalmaması için aday olduğunu ve Vanspor’a sahip çıkacağını belirten Murat Çevik, Van’a ve Vanspor’a gönül verdiğini, takımın başarısı için hazır olduklarını söyledi. Başkan Adayı Çevik, son kez Servet Yenitürk’e çağrıda bulunarak, anlaşarak kongreye girmek istediğini belirtti.

Vanlıları Vanspor etrafında birleştirmek için aday olduklarını belirten Murat Çevik, Van’ın, Vanspor’un ve Vanlıların emrinde olduklarını söyledi. Servet Yenitürk’e ricada bulunan Çevik, Vanspor’u zor durumda bırakmamak adına anlaşarak yola devam etmek istediğini ifade etti.

“VANSPOR’UN ORTADA KALMASINI İSTEMİYORUZ”
Servet Yenitürk’e son çağrısını yapan Çevik, “Yarın kongremiz var. Kongreye Servet beyle anlaşarak girmek istiyorum. Servet beyle anlaşamadığımız müddetçe kongreye girme şansımız olmadığını bir kez daha vurgulamak istiyorum. Delegelerin çoğu Servet Bey’in delegeleridir. Tüm Vanlılar, Van kamuoyu biliyor. Biz Vanlıları birleştirmeye varız. Vanspor’un ortada kalmasını istemiyoruz. Bir aydan beridir buradayım. Her zaman Vanspor, Vanspor taraftarları, Vanlıların emrinde olduğumu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Yarın saat 14:00’a kadar zamanımız var” dedi.  

“VANSPOR’A YAKIŞACAK BİR KONGREYE KATILMAK İSTİYORUZ”
Servet Yenitrük’le anlaşarak yola devam etmek istediklerini belirten Çevik, “Servet beyden rica ediyorum ve Vanspor’u zor durumda bırakmaması adına anlaşarak yola devam etmek istiyorum. Servet bey de kendi delegelerine güvenerek etrafında birilerini karşımıza çıkarırsa etik olmaz. Daha önce biz aday olduk, bugün de adayız. Geçtiğimiz hafta kongreye gittik, delegeleri getirmedi. Biz Van’a yakışacak, Vanspor’a yakışacak bir kongreye katılmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —