VANNE Fuarı’nı 19 bin kişi ziyaret etti

Atlantik Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, Van’da ilk defa düzenlenen Van Anne Kadın ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nın (VANNE) yaklaşık 19 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi.

Van Haberleri 15.10.2021 15:58:57 0
VANNE Fuarı’nı 19 bin kişi ziyaret etti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 15.10.2021 15:58

Atlantik Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, Van’da ilk defa düzenlenen Van Anne Kadın ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nın (VANNE) yaklaşık 19 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini söyledi.

Van’da ilk kez Atlantik Fuarcılık tarafından düzenlenen Van Anne Kadın ve çocuk Fuarı’nın kapanış töreni gerçekleştirildi. Bir kafede düzenlenen programa Atlantik Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, Süerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer, firma yetkilileri ve gazeteciler katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Atlantik Fuar Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, fuarın genel anlamda olumlu geçtiğini ifade ederek, “Daha önce bölgemizde gerçekleşmemiş bir organizasyon. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilk defa Van’da gerçekleştirdik. Halkımızdan çok büyük teveccüh gördük. Yaklaşık 64 firmadan 180 marka bu fuarda yer aldı. Fuarımızı yaklaşık 19 bin kişi ziyaret etti. İnşallah bundan sonraki süreçte bu tür organizasyonlarımız devam edecektir. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fuarın ana sponsoru Süerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Süer ise Van’da yaşanan sıkıntılara rağmen istihdam oluşturan, katkı sunan yatırımcılara teşekkür ederek, “Bizlerde bu fuara Süerler Grup olarak sponsor olduk. Bu kentte yapılan her türlü etkinliğe, bu kentin değerini arttıracak her türlü organizasyonda bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Çünkü bu kent bizim” dedi.

Van’da daha önce de fuarların düzenlendiğini, ancak bu fuarın farklı olduğuna değinen Süer, “Daha önce ilimizde çok fuar yapıldı ve her fuarın kendine göre bir katma değeri var. Fakat bu fuar biraz daha farklıydı. Bu fuarı firma olarak değerlendirdiğimizde ciddi bir katma değeri oldu. İnsanlar alışveriş yaptı. Çok verimli geçti. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Belediyesi yetkililerinin kısa bir teşekkür konuşması ile devam eden program, katılımcılara plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Hakemler iftar yemeğinde buluştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi sporcularından dünya arenasında çifte gurur


Van Spor

Milli sporcu Furkan Akar çiçeklerle karşılandı


Van Spor

Elazığspor’da 3 gün izin


Van Spor

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ