Vanlılar HDP Milletvekilleri için kayıp ilanı vermeye hazırlanıyor!..

Vanlılar, 24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Van’ın hiçbir sorun ve konusu ile ilgili çalışma yapmayan, sesi soluğu çıkmayan HDP Van Milletvekillerini kayıp ilanı ile aramaya hazırlanıyor.

Van Haberleri 1.12.2020 21:55:08 0
Vanlılar HDP Milletvekilleri için kayıp ilanı vermeye hazırlanıyor!..
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimlerinde Van’dan milletvekili seçilen HDP’li Sezai Temelli, Murat Sarısaç, Muazzez Orhan ve Tayyip Temel ortada görünmüyor. 

Van’ın ve halkın sorunlarının çözümünde görülmeyen, kentin gelişmesinde bir çalışma ve hizmet ortaya koyamayan HDP Van Milletvekillerinin nerede olduğu ve hangi işlerle meşgul oldukları merak ediliyor. 

Vanlılar mercek ile aradığı HDP Van Milletvekilleri için “görenlerin ve bulanların insaniyet namına vatandaşa haber vermeleri ilanen duyurulur” şeklinde ilan vermeye hazırlanıyor.  

PKK’YA HDP VAN İL BİNASINDAN GÖTÜRÜLMÜŞ
Şırnak'ta bölücü ve Kürt düşmanı terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist ifadesinde ilk olarak HDP Van İl binasına götürüldüğünü ve buradan PKK’ya gönderildiğini ifade etmişti.

EYLEMLERE ÖNCÜLÜK EDENLER, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE ORTADA YOK
PKK/KCK terör örgütü talimatları doğrultusunda kentte çıkarılmak istenen huzursuzluklara, eylem ve olaylara milletvekili kimliğini kullanarak öncülük etmeye çalışan HDP Van Milletvekillerinin halkın sorun ve konularının çözümü ile ilgili hiçbir çaba ortaya koymaması tepki topluyor. 

PKK/KCK'LI TERÖRİST MURAT SARISAÇ’IN BULUNDUĞU ARAÇTA YAKALANMIŞTI
14 Şubat 2020 tarihinde yapılan operasyonda, Van Milletvekili Murat Sarısaç'ın Van'daki evinde saklanan ve terör örgütüne eleman sağladığı belirlenen PKK/KCK terör örgütü üyesi yakalanmıştı. Terörist Y.D'nin HDP Van Milletvekili Sarısaç'ın da bulunduğu araçtan indirilerek gözaltına alındığı anlar, MOBESE kameralarınca kaydedilmişti.

HDP VAN MİLLETVEKİLLERİNİN DOKUNULMAZLIKLARININ KALDIRILMASI İSTENMİŞTİ
07 Mart 2020 tarihinde aralarında Van Milletvekilleri Sezai Temelli, Murat Sarısaç ve Muazzez Orhan’ın da bulunduğu 24 HDP milletvekili hakkında yasama dokunulmazlıklarının kaldırılması istenmişti. 

PKK ETKİSİZLEŞTİ, HDP VAN MİLLETVEKİLLERİ SESSİZLEŞTİ
Güvenlik kuvvetlerinin yurt içinde yürüttüğü operasyonlar ile bitme noktasına gelen PKK/KCK terör örgütünün etkisizliği, HDP Van milletvekillerinin de sessizliğini berberinde getirdi. 

VANLILAR “HDP MİLLETVEKİLLERİ KENDİMİZE OY VERİN DİYEREK BİZİ KANDIRDI”
PKK/KCK terör örgütünü ve teröristleri ilgilendiren konularda aktif rol üstlenen HDP Milletvekillerinin halkın ve esnafın zor günler geçirdiği pandemi sürecinde halkın sorunları ile ilgilenmemesine Vanlılar “Bize kendimize oy verelim diyerek destek istediler. Biz de kendimize diye oy verdik ancak ihtiyaç duyduğumuz anda yanımızda yoklar. Oy alırken kendimize deyip sonradan ortadan kaybolan HDP Milletvekillerini artık kendimizden saymıyoruz. Bizim hakkımızı savunmayan, sorunlarımıza çözüm üretemeyenler, şimdi neredeyseler ve kimlere hizmet ediyorlarsa, seçim zamanında da gidip oradan oy istesinler” şeklinde tepki gösterdi. 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem