Vanlı STK Başkanlarından şehitler için taziye mesajı 

Vanlı STK Başkanları Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçakta şehit olan 7 Asker ve Siirt Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 Asker olmak üzere 9 şehit için tazi

Van Haberleri 17.07.2020 00:12:19 0
Vanlı STK Başkanlarından şehitler için taziye mesajı 
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Vanlı STK Başkanları sosyal medya hesabı üzerinden Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçakta şehit olan 7 Asker ve Siirt Pervari ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 2 Asker için taziye mesajı yayımladı.

Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Nayif Süer, “Keşif uçağımızın Van Artos dağına çarpması sonucu 7 polisimiz ve Siirt Pervari’de çıkan çatışmada 2 Özel Harekat Polisimiz şehit oldu. Rabbim ailelerine sabırlar versin. Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, “Gevaş ilçemizde keşif uçağının Artos Dağı’na çarparak düşmesi sonucu şehit olan emniyet personellerimize ve Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet dileriz. Milletimizin başı sağ olsun.”

Memur Sen ve Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, “Gevaş ilçemiz #Artos Dağına çarpan keşif uçağının düşmesi ve #Siirt #Pervari’de ise teröristlerle çıkan çatışma sonucu #şehit düşen kahraman Vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Rabbim şehadetlerini kabul eylesin. Başımız sağ olsun..”

Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, “İlimiz Gevaş ilçesinde emniyet personelimizi taşıyan bir keşif uçağımız Artos Dağına çarparak kırıma uğramıştır. Elim kazada yedi emniyet personelimiz hayatlarını kaybetmişlerdir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve milletimize baş sağlığı diliyoruz.”

Van Hızır Esnaf Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan, “Van’da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan emniyet görevlilerimize ve Siirt’te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polislerimize Allah'tan rahmet; yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim. Milletimizin başı sağ olsun..”

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Kahraman, “Van İlimizde insanlı keşif uçağının düşmesi sonucu 7 Emniyet personelimiz, Siirt’te de devam eden operasyonlarda teröristlerin saldırısı sonucu 2 Polis Özel Harekat personeli olmak üzere 9 şehidimiz var. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun Şehitlerimizin”

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Van Şube Başkanı Şeref Gültepe, “Van Hakkari Görev uçuşunda bulunan insanlı keşif uçağımız,  Maalesef Van Gevaş'ta bulunan Artos Dağı'na çarpmıştır. Uçak içeresinde 2'si pilot, 5'i teknik personel olmak üzere,7 kardeşimiz Şehit olmuştur. Allah rahmet eylesin.”

İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Gedik, “Siirt te 2 özel harekât polisimiz ile Van'da 7 polisimiz şehit olmuştur. Allah'tan sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun. BAŞIMIZ SAĞOLSUN TÜRKİYE”

Van Ticaret Sanayi Odası Eski Başkanı ve İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, "Bu sabah maalesef çok acı haberlerle güne başladık. Van’ın Gevaş ilçesinde Keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt’e Terör saldırı sonucu şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Van Şube Başkanı Muzaffer Bakan, “Van'da meydana gelen uçak kazasında ve Siirt'te terörle mücadele operasyonunda şehit olan emniyet personelimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Van Sivil Dayanışma İnisiyatifi (Van SDİ) Dönem Sözcüsü Cevdet Arvas, “Keşif ve gözetleme görevi yaparken Artos Dağı'na çarparak kırıma uğrayan uçağımızdaki 2 Pilot 5 teknik personele Allah'tan rahmet, yakınlarına ve kederli ailelerine sabır diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.” 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem