Vanlı sporcular 18 madalyanın 11’ini aldı

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Şırnak’ta gerçekleştirilen Atletizmi Geliştirme Projesi İkinci Kademe Yarışmalarına katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm sporcuları, 18 madalyadan 11 tanesini kazandı.

Van Haberleri 8.04.2021 09:10:35 0
Vanlı sporcular 18 madalyanın 11’ini aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 08.04.2021 09:10

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Şırnak’ta gerçekleştirilen Atletizmi Geliştirme Projesi İkinci Kademe Yarışmalarına katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm sporcuları, 18 madalyadan 11 tanesini kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonu’nun "Atletizmi Geliştirme Projesi" kapsamında 14, 16 ve 18 Yaş Altı Kros İl Karmaları Bölge Şampiyonası 2. Kademe Yarışları Şırnak’ta yapıldı. Van bölgesini temsil eden genç krosçular; ferdi kategoride 4 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük madalyasının sahibi olurken, takım kategorisinde ise 2 birincilik, 1 ikincilik ve 3 üçüncülük kupası ile kente döndü.

Milli Atletizm Antrenörü Hüseyin Esen, aldıkları başarıların kendileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, “İlimiz adına ferdi kategoride kazanmış olduğumuz 4 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük derecesi ile birlikte takım sıralamasında ise 2 takım birinciliği, 1 takım ikinciliği ve 3 takım üçüncülüğü gibi güzel dereceler elde ederek ilimizi 14 Nisan’da Sivas ilimizde yapılacak Atletizm Geliştirme Projesi Yarı Final Yarışmalarına katılma hakkı elde etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yarışların genelinde iyi bir performans sergiledik ve sporcularımızın her biri elinden geleni fazlası ile yaparak farklı kategorilerde başarılar elde etti. Bu mutluluğu bizlere yaşatan tüm sporcu kardeşlerimi ve benimle birlikte sporcularımızın bu başarılara imza atmasında emeği çok olan diğer antrenör arkadaşlarımızı da yürekten kutluyoruz. İlimiz adına gelecek vaat eden sporcularımızın her biri katıldıkları il, bölge ve Türkiye şampiyonası gibi yarışmaların sonucunda elde etmiş oldukları böylesi başarılı sonuçlarla federasyon yetkilerimiz tarafından da takdir görerek başarı dilekleri aldılar. Antrenör arkadaşlarımızla birlikte sporcularımızın her biri ile her gün özel olarak ilgilenip, antrenmanlarını da yakından takip ediyoruz. Sporcularımızın almış olduğu dereceler bizler için gerçekten çok sevindirici oldu. Bu güzel başarılarımızı ileriki günlerde Sivas’ta yapılacak olan Atletizm Geliştirme Projesi Yarı Final Yarışmalarında daha başarılı sonuçlar ile taçlandıracağımıza da inanıyoruz. Hedefimiz bundan sonra katılacağımız her yarışmanın sonucunda ilimizin adından daha çok bahsettirmektir. İlimizde atletizm branşına vermiş olduğu desteklerden dolayı Van Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Nevzat İnanç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

24Erzincanspor’da ekonomik kriz


Van Spor

Yeni Malatyaspor’a ‘sportmenliğe aykırı hareket’ sevki


Van Spor

TFF, Bundesliga Yıldızı Mert Kömür'ü Milli Takım İçin İstihbarat Çalışmasına Aldı


Van Spor

FIFA’dan Yeni Malatyaspor’a puan silme cezası


Van Spor

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar, mali nedenlerle Kadınlar 2. Ligi’nden çekilme kararı aldı


Van Spor

Muşspor Başkanı Cengiz’den hakem yönetimine sert tepki


Van Spor

Vali Aydoğdu, sporcuları makamında ağırladı


Van Spor

Elazığspor - Karaman FK maçı biletleri satışta


Van Spor

Arıcak’ta dama turnuvası başladı


Van Spor

Yeni Malatyaspor kalesini gole kapatamıyor


Van Spor

Atlı cirit ön eleme müsabakaları Erzincan’da yapıldı


Van Spor

Fenerbahçe Samsunspor Engeline Takıldı: 19 Mayıs'ta Golsüz Beraberlik


Van Spor

Iğdır FK - İstanbulspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 2 - İstanbulspor: 1


Van Spor

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2- Aliağa Futbol Kulübü: 2


Van Spor

Yeni Malatyaspor 1- Somaspor 7


Van Spor

Bingöllü milli atletten Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya


Van Spor

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Heyecan Dolu Derbi: Rams Park'ta Skor 1-1


Van Spor

İngiliz Futbol Efsanesi Lineker, Galatasaray'ın Yıldızı Osimhen'den Özür Diledi


Van Spor

Korkut’ta tenis antrenmanları sürüyor


Van Spor

Elazığspor Asbaşkanı Şerifoğulları’na ceza


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ