Vanlı sanatçı Ümit Demir Beşiktaş için klip yaptı

Van Beşiktaşlılar Derneği İkinci Başkanı Diyadin Behçet, Beşiktaş için yaptığı 'Yüreğimdesin Beşiktaş' klibi sosyal medyada büyük beğeni alan sanatçı Ümit Demir’e teşekkür etti.

Van Haberleri 21.09.2018 09:43:39 0
Vanlı sanatçı Ümit Demir Beşiktaş için klip yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 21.09.2018 09:43

Beşiktaş Derneği Van Şube İkinci Başkanı Diyadin Behçet, Beşiktaş için klip yapan Vanlı sanatçı Ümit Demir’i makamında kabul ederek kendisine teşekkür etti. Demir’in Van Beşiktaşlılar Derneğinde Denetim Kurulu üyesi olduğunu ifade eden Başkan Behçet, ”Sanatçı Ümit Demir, Beşiktaş için bir klip yapma fikrini ilk olarak benimle görüştü. Bu çalışmayı birlikte yürütmek istediğini ve bu konuda bizden destek istediğini söyledi. Bizde bu noktada yanında olduğumuzu ve elimizden gelen her türlü desteği kendisine sunacağımızı söyledik. Sanatçımızın yaptığı klibin sosyal medyada büyük beğeni alması ayrıca bizleri mutlu etti” dedi. 


Sanatçı Ümit Demir’in Van depreminden sonra Çarşı’nın Van’a olan duyarlılığından dolayı böyle bir karar aldığını ifade eden Behçet, ”Bu klibi Çarşı’ya, Beşiktaşlılara ve Beşiktaş taraftarlarına armağan olarak ortaya koyan Demir’e bizlerde dernek olarak, Çarşı Van olarak ve Beşiktaş taraftarları olarak teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı. 


Vanlı sanatçı Ümit Demir ise 2011 depreminin ardından Galatasaray Beşiktaş maçının 65. dakikasında Beşiktaş taraftarlarının sahaya atkı atması ve güneş pankartlarının tribünlerde dolaştırılması tüm Vanlılara ciddi anlamda moral kaynağı olmuş, hepimize duygulu anlar yaşatmıştı. Bende bu anlamda böyle bir klip yapmaya karar verdim. Vanlı müzisyenlerle harekete geçtik ve kendi çapımızda bir eser yapmaya çalıştık. Yüreğimdesin Beşiktaş adlı klibimiz güzel bir eser oldu. İnsanların tepkisi de güzel oldu. Sosyal medyada çok paylaşıldı. Umarım daha da çok beğenilir” diye konuştu. 


Eserin söz ve düzenlenmesinin kendisine ait olduğunu da sözlerine ekleyen Demir, “Van Beşiktaşlılar Derneği’nin, Çarşı Van’ın, Kartal Yuvasının bana her anlamda ciddi destekleri oldu. Ben bu anlamda verdikleri destekten dolayı Beşiktaş taraftarları başta olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. Ayrıca Beşiktaş’a” dedi. 


Konuşmaların ardından Vanlı Sanatçı Ümit Demir’e Başkan Behçet tarafından Kartal maketi ve Beşiktaş forması hediye edildi. 

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ