Vanlı şampiyon sporculardan Başkan Türkmenoğlu’na teşekkür ziyareti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Boks branşında 60 kiloda Türkiye Şampiyonu Evin Erginoğuz ve 400 metre yarışlarında U18 salon Türkiye rekoru kırarak şampiyon olan Nevin İnce ve antrenörlerini kabul etti.

Van Haberleri 3.03.2021 16:02:49 0
Vanlı şampiyon sporculardan Başkan Türkmenoğlu’na teşekkür ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.03.2021 16:02

Şampiyon sporcular Boksör Evin Erginoğuz, Atlet Nevin İnce ve antrenörler Ayhan Öz ve Mehmet Akkoyun, müsabakaları sonrası kendilerini video görüntüyle arayıp tebriklerini ileten Türkmenoğlu’na teşekkür ettiler.

Atletizm branşındaki çalışmalar hakkında İl Başkanı Türkmenoğlu’na bilgiler veren antrenör Atletizm Antrenörü Mehmet Akkoyun, sayısız başarılar almalarına rağmen ilk defa bir siyasi parti başkanının sporcuları arayarak tebrik ettiğini belirterek, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na teşekkür etti.

Boks branşında birçok ulusal başarılarının olduğunu ifade eden Boks Antrenörü Ayhan Öz ise, “Sayın başkanım her zaman sporun ve sporcunun yanında oldunuz. Biz müsabakadan çıktığımız an başarımızı tebrik etmek üzere bizleri aradınız. Artık Belediyelerimizin de sporun içinde olmalarını ümit ediyoruz. Belediyelerimiz ile birlikte bu işi daha üst seviyelere ulaştırabiliriz. Bu davranışınız bizleri daha da motive etmektedir. Bugünde sizi ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bizleri kabul edip, yakından ilgilendiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Sporcuları Parti binasında ağırlayan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan sporculara teşekkür ederek, ziyadesiyle mutlu olduğunu ifade etti.

Ulusal anlamda Van’ın da artık söz sahibi olduğunu vurgulayan Başkan Türkmenoğlu, “18 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde spora ve sporcuya büyük önem verilmiştir. Birçok adım atıldı. Van’da 2002 yılında bin 85 olan lisanlı sporcu sayımız elhamdülillah bugün 45 bine yaklaşmıştır. Aynı zamanda 2002 yılında 17 olan spor kulübü sayısı 2021 yılında 142 olmuştur. Bunlar spor alanında çok ciddi oranlardır. Sizin gibi gençlerimiz yetişmeye devam ediyor. Bu anlamda sizleri başarılarınızdan dolayı, antrenörlerinizi ise verdikleri emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Sizlere destek sunmak için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Karşılıklı hediyeleşmenin olduğu ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

TFF 2. Lig: Muş Spor Kulübü: 2 - Fethiyespor: 0


Van Spor

Nesine 3.Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 0- Ağrı 1970 SK: 0


Van Spor

Erzurum GSİM buz salonlarının çehresini değiştiriyor


Van Spor

Elazığ’da yeni spor branşlarıyla geleceğe yatırım


Van Spor

Curling ve Buz Hokeyinde çifte şampiyonluk


Van Spor

Fenerbahçe Konyaspor'u Fırtına Gibi Geçti: Sahanın Hakimi Sarı-Lacivertliler!


Van Spor

Yeni Malatyaspor, Menemen maçına çıkmayacak


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un konuğu Ağrıspor


Van Spor

Malatya’da 2 hakem Avrupa Şampiyonası’nda görev aldı


Van Spor

Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Yeşilyurtspor açıklaması


Van Spor

Hakkari Kadın Judo Takımı Türkiye üçüncüsü oldu


Van Spor

Yurtlig Masa Tenisi İl Birinciliği Yarışması tamamlandı


Van Spor

Erzincan GSB Yurtları Arası YurtLig Masa Tenisi İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

Yüksekova’ya bin 500 kişilik spor salonu


Van Spor

Erzincan GSB yurtları arası YurtLig Satranç İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Erzincan Gençler Gücü, Siverek Kadınspor’a farklı mağlup oldu


Van Spor

Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu


Van Spor

Serkan Özbalta: "Beni memnun eden şey oyuncuların pes etmemesiydi"


Van Spor

Elazığ’da amatör maçta kavga


Van Spor

Sefer Yılmaz "Üst sıralardaki yerimizi korumak istiyoruz"


Van Spor

U14 Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı Doğanşehir Belediyespor temsil edecek


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ