Vanlı şampiyon sporculardan Başkan Türkmenoğlu’na teşekkür ziyareti

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Boks branşında 60 kiloda Türkiye Şampiyonu Evin Erginoğuz ve 400 metre yarışlarında U18 salon Türkiye rekoru kırarak şampiyon olan Nevin İnce ve antrenörlerini kabul etti.

Van Haberleri 3.03.2021 16:02:49 0
Vanlı şampiyon sporculardan Başkan Türkmenoğlu’na teşekkür ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 03.03.2021 16:02

Şampiyon sporcular Boksör Evin Erginoğuz, Atlet Nevin İnce ve antrenörler Ayhan Öz ve Mehmet Akkoyun, müsabakaları sonrası kendilerini video görüntüyle arayıp tebriklerini ileten Türkmenoğlu’na teşekkür ettiler.

Atletizm branşındaki çalışmalar hakkında İl Başkanı Türkmenoğlu’na bilgiler veren antrenör Atletizm Antrenörü Mehmet Akkoyun, sayısız başarılar almalarına rağmen ilk defa bir siyasi parti başkanının sporcuları arayarak tebrik ettiğini belirterek, İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na teşekkür etti.

Boks branşında birçok ulusal başarılarının olduğunu ifade eden Boks Antrenörü Ayhan Öz ise, “Sayın başkanım her zaman sporun ve sporcunun yanında oldunuz. Biz müsabakadan çıktığımız an başarımızı tebrik etmek üzere bizleri aradınız. Artık Belediyelerimizin de sporun içinde olmalarını ümit ediyoruz. Belediyelerimiz ile birlikte bu işi daha üst seviyelere ulaştırabiliriz. Bu davranışınız bizleri daha da motive etmektedir. Bugünde sizi ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Bizleri kabul edip, yakından ilgilendiğiniz için şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Sporcuları Parti binasında ağırlayan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, kendisine nezaket ziyaretinde bulunan sporculara teşekkür ederek, ziyadesiyle mutlu olduğunu ifade etti.

Ulusal anlamda Van’ın da artık söz sahibi olduğunu vurgulayan Başkan Türkmenoğlu, “18 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde spora ve sporcuya büyük önem verilmiştir. Birçok adım atıldı. Van’da 2002 yılında bin 85 olan lisanlı sporcu sayımız elhamdülillah bugün 45 bine yaklaşmıştır. Aynı zamanda 2002 yılında 17 olan spor kulübü sayısı 2021 yılında 142 olmuştur. Bunlar spor alanında çok ciddi oranlardır. Sizin gibi gençlerimiz yetişmeye devam ediyor. Bu anlamda sizleri başarılarınızdan dolayı, antrenörlerinizi ise verdikleri emeklerinden dolayı tebrik ediyorum. Sizlere destek sunmak için üzerimize düşeni yapacağız” diye konuştu.

Karşılıklı hediyeleşmenin olduğu ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

Van YYÜ 60 Akademisyen Alımıyla Güçleniyor: Detaylar ve Başvuru Şartları


Van İş İlanları

Adalet Bakanlığı’na 20 bin personel alınacak


Van İş İlanları

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Kamuya 2.659 Yeni Personel Alımı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

Sağlık Bakanlığı 3 Bin 658 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! İşte Detaylar


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Varto’da voleybol kursuna yoğun ilgi


Van Spor

Milli badmintoncular Avrupa’da yarı finalde


Van Spor

Muşspor, 1461 Trabzon FK maçı hazırlıklarına başladı


Van Spor

TFF 3.Lig’de Yeşilyurtspor Niğde Belediyespor’a konuk olacak


Van Spor

Muğlaspor maçı Elazığspor taraftarına yasak


Van Spor

Milli badmintoncular çeyrek finale yükseldi


Van Spor

TFF’den Yeni Mersin-Malatya maçına İzmirli hakem görevlendirmesi


Van Spor

Erzincan’da Zidane esintisi: Köy turnuvasında efsane golün birebir aynısı atıldı


Van Spor

Elazığlı sporcu Cumhuriyet coşkusunu Erciyes’in zirvesine taşıdı


Van Spor

Elazığspor Teknik Direktörü Sarıgül: "Küçük dikkatsizliklerle alakalı çalışacağız"


Van Spor

TFF 2.Ligde Yeni Malatyaspor’un rakibi Yeni Mersin İdman Yurdu


Van Spor

Battalgazi’de 22 takımın mücadele ettiği turnuva tamamlandı


Van Spor

Elazığlı boksöre milli davet


Van Spor

7’den 70’e Cumhuriyet coşkusu: Bayram onuruna kulaç attılar


Van Spor

Elazığ’da Cumhuriyet coşkusu sporla kutlandı


Van Spor

Buzda sürat heyecanı başlıyor


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Muş Spor Kulübü: 1 - Menemen FK: 0


Van Spor

Elazığspor dev Türk bayrağı açtı


Van Spor

Elazığ’da masa tenisi kadın takımından büyük başarı


Van Spor

Başkan Sekmen; "Sporda da Erzurum’u marka şehir yapma hedefimiz var"


Van Spor

TFF, bahis oynadığı tespit edilen hakemleri açıkladı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ