Vanlı İşadamı Murat Çevik’ten Muhammet Taş’a burs desteği

Girdiği sınavda Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Vanlı öğrenci Muhammet Taş'a Vanlı İş Adamı Murat Çevik tarafından İstanbul Erciş Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı aracılığıyla üniversite öğrenimi s?

Van Haberleri 30.08.2020 19:34:42 0
Vanlı İşadamı Murat Çevik’ten Muhammet Taş’a burs desteği
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın Erciş ilçesinde ikamet eden 19 yaşındaki Muhammed Taş, hem çobanlık yaparak, hem de ders çalışarak üniversiteye hazırlandı. Girdiği sınavda 506 puan alan Vanlı öğrenci Muhammet Taş, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanmayı başardı. İstanbul Erciş Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı, Vanlı İşadamı Murat Çevik öncülüğünde Muhammet Taş’a sahip çıkarak, üniversite hayatı boyunca burs sözü verdi. Vanlı İşadamı Murat Çevik, yaptığı açıklamada Muhammet Taş’a eğitim-öğretim hayatı boyunca burs vereceğini açıkladı.

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Muhammet Taş’ın tüm üniversite giderlerini İstanbul Erciş Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı, Vanlı İşadamı Murat Çevik’in öncülüğünde karşılayacak. Hem çobanlık yapan hem de ders çalışan Muhammet Taş, 506 puanla ilk 11 bin kişi arasına girerek, Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmayı başardı.

“BÜTÜN GAYRETİMLE ÇALIŞIP KAZANDIKTAN SONRA KENDİ MEMLEKETİMDE HALKIMA HİZMET VERMEK İSTİYORUM”

Van Postası Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan ve İstanbul Erciş Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’nın Murat Çevik öncülüğünde kendisine verdiği burs desteğinden dolayı mutlu olduğunu belirten Muhammet Taş, “Murat Bey dün aradı. Ailemle ve benimle görüştü. Bütün eğitim-öğretim hayatımdaki giderleri üstlendiğini söyledi. Buda beni ve ailemi son derece mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Böyle işadamlarının başarılı öğrencilere sahip çıkması çok önemli. Bu sahiplenme beni çok duygulandırdı. Bütün eğitim masraflarımı Murat Bey karşılayacak. Hem çobanlık yaparak hem de ders çalışarak Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandım. Vali Mehmet Emin Bilmez Bey aradı. Yarın kendisi ile bir görüşmemiz olacak. Bende bütün gayretimle çalışıp kazandıktan sonra kendi memleketimde halkıma hizmet vermek istiyorum. Baha sahip çıkanları mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem